Hva sier analytikerne?

Det finnes utallige analysefirmaer, som selger rapporter og rådgivningstjenester til våre kunder. Mange av kundene bruker disse rapportene som beslutningsgrunnlag for store investeringer innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT).

Hvis du skal velge en teknologi, et produkt eller en løsning, er det to måter å gå frem på. Du kan være grundig eller slurvete. Er du grundig, har du igjen to valgmuligheter:

  • Enten kan du på egen hånd skanne markedet for alle mulige leverandører, innhente informasjon om alle disse, evaluere alternativene opp mot hverandre og til slutt velge leverandør.
  • Eller du kan stole på analytikere fra selskaper som Gartner og Forrester, som kan foreta utsilingen for deg. På denne måten kan prosessen med å velge rett leverandør kortes ned betraktelig.

Flere og flere velger det siste alternativet. Det blir ikke lenger sett på som latskap å la profesjonelle gjøre forarbeidet ditt for deg. Tvert imot er det for mange et tegn på intelligens. På disse nettsidene kan du lese mer om de største analyseselskapene, Gartner og Forrester.

Les mer om Gartner og deres analyser av integrasjonsmarkedet

Les mer om Forrester og deres analyser av integrasjonsmarkedet

Kontakt Communicate