Axway

Axway er en internasjonal leverandør av integrasjonsplattformer. Selskapet er  mest kjent for AMTrix og XIB. Axway har ikke kontor i Norge, men det betyr ikke at du blir latt i stikken. Communicate har lang erfaring med integrasjon på AMTrix- og XIB-plattform.

Axway er et verdensomspennende programvareutvikler med hovedkontorer i Phoenix Arizona, Paris og Singapore. Selskapet har en omsetning på 1,6 milliarder norske kroner, mer enn 11.000 kunder og 1750 ansatte. Spesielt innen områdene Business to Business (B2B) og Managed File Transfer har Axway godt fotfeste.

Axways hovedprodukt er Syncrony med hovedkomponenter for blant annet modellering og konfigurasjon, meldingsorientert integrasjon og governance. Produktet har etter hvert overtatt for produktene AMTrix og XIB som fikk stor utbredelse i Norge på slutten av 1990-tallet og begynnelsen av det nye årtusen. Communicate bisto de aller fleste av disse kundene, med å utvikle integrasjoner basert på AMTrix og XIB.

Axway har nordisk hovedkvarter i Stockholm, men ingen kontorer i Norge. Har du behov for AMTrix- eller XIB-integrasjon, bør du derfor kontakte Communicate.

Kontakt oss hvis du trenger hjelp i forbindelse med Axway-integrasjon

Kontakt Communicate