SAP

SAP er Europas største programvarehus og kjent som verdens største ERP-leverandør. SAP er ensbetydende med kvalitet og «ordnung muβ sein» kunne godt vært deres motto. Ikke uventet er de også verdensmester på integrasjon mellom ulike SAP-moduler.

SAP ble grunnlagt av tidligere IBM-ansatte i 1972. Selskapet har hovedkontor i Walldorf i Tyskland. Med en omsetning på over 100 milliarder i året og mer enn 180.000 kunder, er SAP Europas største programvareselskap. En fjerdeplass på verdensbasis er heller ikke å kimse av.

SAP er modulbasert og leverer systemer innenfor en rekke områder som økonomi (ERP), salg og distribusjon(CRM), logistikk, produksjon og personalbehandling. For å integrere de ulike modulene tilbyr SAP NetWeaver Process Integration (PI) som mellomvareplattform.

Til små og mellomstore bedrifter leverer selskapet løsningene SAP Business One og SAP All-in-One. De tilbyr også egne bransjeløsninger for olje- og gassindustrien, detaljhandel, medievirksomheter, offentlig sektor, forsvarsindustrien med flere.

Kontakt oss hvis du trenger hjelp i forbindelse med SAP-integrasjon

Kontakt Communicate