Kort om oss

Communicate er Norges største ekspert på integrasjon. En rådgiver du kan stole på. Og en venn i nøden. Mer enn halvparten av landets 100 største virksomheter har valgt oss som sin integrasjonspartner. Men vi har plass til flere. Hos oss vil du alltid føle deg velkommen!

Din ekspert på integrasjon

Det finnes mange store IT-selskaper her til lands. Men Communicate er Norges største ekspert på integrasjon. Ingen har like mange integrasjonsspesialister som oss. Og ingen kan levere like stor bredde, på fagområdet integrasjon, som vi kan.

En rådgiver du kan stole på

Communicate er en uavhengig rådgiver og ikke bundet opp mot enkeltstående integrasjonsplattformer. Derfor kan vi hjelpe deg når du skal velge miljø, strategi, organisering og metodikk. Vi setter kunden først og gir råd du kan stole på.

Landsdekkende organisasjon

Vi betjener kunder over hele landet fra våre kontorer i Oslo, Halden og Stavanger. Hos oss er det virkelig ikke størrelsen det kommer an på. Communicate gir like god støtte til små og mellomstore virksomheter, som til de aller største.

Hoffleverandør til eliteklassen

Samtidig er vi stolte over at mer enn 50 av landets 100 største virksomheter har valgt Communicate som sin integrasjonspartner. Sannsynligvis skyldes dette vår streben etter å levere ønsket kvalitet, raskere og rimeligere enn kunden forventer.

En komplett tjenestemeny

Communicate kan tilby kundene sine en komplett tjenestemeny innen integrasjon:

  • Strategisk rådgivning som valg av plattform og utvikling av integrasjonsstrategi
  • Basistjenester som implementering, integrasjonsutvikling og prosjektledelse
  • Helpdesk, drift og vedlikehold, samt hosting av kundenes integrasjonsmiljøer

Dette leverer vi på en lang rekke plattformer fra Microsoft, Oracle, SAP, IBM og Axway.

Produkter som effektiviserer

Vi har utviklet flere produkter for å effektivisere monitorering av integrasjon. Integration Platform Monitor overvåker det tekniske miljøet, mens Message Tracking Monitor gir deg oversikt over meldingene dine. Secure ebXML Transfer Module sørger for sikker utveksling av meldinger, inkludert kryptering, signering og kvittering på mottak.

Ta kontakt med oss hvis du behøver integrasjonshjelp

Kontakt Communicate