Våre partnere

Communicate er Norges største ekspert på integrasjon. Gode partnerskap er en viktig forutsetning. Men Communicate går «all in». Vi satser på få, men sterke partnerskap, som skaper en vinn/vinn/vinn situasjon. For kunden, for partneren og for oss.

Microsoft

Microsoft er verdens største programvareselskap. Deres mantra er rask utviklingstakt kombinert med høy funksjonalitet, uovertruffen brukervennlighet og fornuftige priser. Analytikere regner Microsoft som en av verdens ledende integrasjons-plattformer med teknologier som BizTalk og Azure Service Bus i sin portefølje.

Microsoft Satya Natella

Communicate har vært partner av Microsoft siden 2000. Vi var først her til lands med å levere tjenester på BizTalk-plattform. Det ga oss et teknologisk forsprang vi ikke har tenkt å gi fra oss. Communicate var første integrasjonsekspert til å bli Microsoft Gold Partner tidlig på 2000-tallet. Tilsvarende var vi først i mål, da Microsoft åpnet for spesialistsertifisering som Application Integration Gold Partner i 2011.

Dessuten har Communicate en verdensrekord. Ingen andre Microsoft Partnere har utviklet hele tre programvarer for å effektivisere BizTalk Server. Sist men ikke minst kan vi tilby en komplett tjenestemeny rettet mot BizTalk og Azure Service Bus.

Les mer om Microsoft

Les mer om våre effektiviserende løsninger for BizTalk Server

Les mer om vår tjenestemeny for BizTalk Server 

Red Hat

Red Hat er en verdensledende leverandør av open source løsninger. De bistår mer enn 90% av Fortune 500 selskaper med å løse forretningsmessige utfordringer, samordne deres IT- og forretningsstrategier og forberede de for vår teknologiske framtid.

Red hat logo på bygning com no

Red Hat tilbyr sikre løsninger gjennom en åpen forretningsmodell, samt en rimelig og forutsigbar abonnementsmodell.

Communicates partnerskap med Red Hat ble etablert våren 2016. Partnerskapet var en naturlig utvikling for Communicate av flere årsaker. For det første ser vi nytten av og behovet for å tilby våre kunder integrasjonstjenester på veletablerte og nyskapende «open source» løsninger. Samtidig ser vi at det er viktig å kunne tilby kommersielt supporterte varianter av open source distribusjoner som f.eks Apace Camel i form av Jboss Fuse. Red Hats velprøvde Plattform as a Service (Open Shift) med tilhørende administrasjonsløsninger, er et ytterligere tungtveiende argument for partnerskapet.  Vi mener muligheten denne teknologien gir til å håndtere private plattformer både on-premise og i skyen, vil bli viktig for våre kunder i de neste årene.

Les mer om Red Hat

Oracle

Oracle har hovedkontor i Redwood Shores i California, USA. Med mer enn 110.000 ansatte i 140 land, er Oracle trygt plassert som et av verdens største selskaper.

Oracle tilbyr en komplett IT-plattform bestående av blant annet databaseteknologier, servere og datalagring, integrasjonsplattformer, verktøy for kundehåndtering (CRM) samt økonomi og resursplanleggingssystemer (ERP). Selskapet har vokst kraftig de siste årene. Ikke minst gjennom oppkjøpet av Sun Microsystems i 2010.

Analytikere regner ikke bare Oracle som en av de tre største integrasjonsplattformene på verdensbasis, men også som en av de aller beste med tanke på funksjonalitet, bransjetilpassing, brukervennlighet og bredde. JavaCAPS og Fusion Middleware er bare to av mange mellomvarer i deres verktøykasse.

Communicate er den eneste integrasjonsspesialisten i Oracles partnernettverk, og har jobbet med selskapets løsninger helt siden 2005. Våre folk er sertifisert på både JavaCAPS og Oracle Fusion Middleware – og leverer et bredt tjenestespekter på disse to plattformene.

Les mer om Oracle 

Øvrige partnere

Communicate er en integrasjonsekspert. Derfor konkurrerer vi ikke med de store breddeleverandørene i IT-bransjen. Ønsker kunden et selskap som kan levere hva som helst innen IT-velger de leverandører som Accenture og Cap Gemini. Ønsker kunden derimot en spesialist på integrasjon er det vi som vinner.

På den måten tråkker vi hverandre nesten aldri på tærne. Det gir muligheter for samarbeid. Mange av leverandørene ovenfor har en unik bredde, men har i grunn ikke så mange ansatte som fokuserer på integrasjon. Derfor leverer vi ofte dyktige ressurser til breddeleverandørene.

Atea, Bouvet, Steria, Tieto og Evry (tidligere kjent under navnet EDB ErgoGroup) er bare noen få eksempler på selskaper vi har samarbeidet godt med.

Utover dette har vi kompetanse på langt flere integrasjonsplattformer enn dem som er nevnt ovenfor. Her samarbeider vi med produsentene, samt deres forhandlere og partnere. Ingen nevnt, ingen glemt. I første rekke handler samarbeidet om å sikre at kompetansebygging og sertifisering i Communicate holder høyeste kvalitet.

Kontakt Communicate