Integrasjonsdagene

Integrasjonsdagene har egne websider og de finner du her.

Bli med på Integrasjonsdagene og se hvilken forskjell to dager kan gjøre. Her kan du hente inspirasjon fra bransjens beste. Og bygge et nettverk du kan trekke på, når du møter integrasjonsutfordringer eller bare trenger gode råd.

Integrasjonsdagene 2012

Hvem passer så Integrasjonsdagene for?

Arrangementet er rettet mot alle som ønsker å lære mer om IT og integrasjon. Det inkluderer markedstrender, teknologier, prosjekter, spennende applikasjoner og selvsagt smarte integrasjoner.

Ettersom Integrasjonsdagene er delt opp i tre forskjellige track egner dagene seg like godt for IT-eksperter som for forretningsfolk. Og like godt for strateger som for dem som er mer operative. Uansett om du er toppleder, mellomleder eller en av «gutta på gølvet», vil du takket være trackinndelingen alltid finne en presentasjon som interesserer deg.

På Integrasjonsdagene er det vanlig å møte såvel  IT-direktører, som utviklingssjefer, driftssjefer, integrasjonssjefer, integratører, system- og applikasjonsansvarlige, prosjektledere, arkitekter, utviklere, testere, driftsstab og sikkerhetseksperter. Fra forretningssiden stiller typisk topp- og mellomledere som ser betydningen av IT og integrasjon for at deres virksomhet skal lykkes, samt representanter fra integrasjonstunge områder som økonomi, logistikk, CRM og kundeportaler.

Uansett hvem du er og hvorfor du deltar: Hjertelig velkommen skal du være!

Kvalitetserklæring

Målet vårt er at Integrasjonsdagene skal holde høy kvalitet og bidra til faglig påfyll. Det skal gi deg inspirasjon til større tanker og bidra til at du skaper deg et nettverk, bestående av mennesker med interesse for integrasjon.

Samtidig ønsker vi at du skal ha det morsomt. Hjernen fungerer best i avslappet tilstand. Da er det også mye større sjanse for at ny lærdom blir festet til minnet.

Mest av alt, ønsker vi at du skal reise hjem fra Integrasjonsdagene og synes at dette var en bra opplevelse. Vel verdt to dagers pause i en ellers hektisk arbeidssituasjon.

På en karakterskala fra 0 til 5, scoret de siste Integrasjonsdagene mellom 4,4 og 4,6. Dette er relativt unike resultater i konferansesammenheng. Tenk bare på hvor forskjellig smak vi mennesker har. Derfor tror vi du blir fornøyd hvis du besøker oss på Integrasjonsdagene.

Se program 

Kontakt Communicate