Integrasjonsdagene

Bli med på Integrasjonsdagene og se hvilken forskjell to dager kan gjøre. Her kan du hente inspirasjon fra bransjens beste. Og bygge et nettverk du kan trekke på, når du møter integrasjonsutfordringer eller bare trenger gode råd.

Hvem passer så Integrasjonsdagene for?

Arrangementet er rettet mot alle som ønsker å lære mer om integrasjon. Omtrent halvparten av deltagerne er toppledere eller mellomledere i norske virksomheter. Ikke bare IT-direktører, utviklingssjefer og driftssjefer, men også forretningsfolk.

Mange av disse, velger å følge strategi-tracket. Det egner seg for alle som vil løfte blikket og forstå hvordan integrasjon kan gjøre forretningssystemer bedre, redusere risiko, senke kostnader, skape fleksibilitet og faktisk også øke inntekter.

Den resterende halvparten er prosjektledere, arkitekter, utviklere, driftspersonale og andre med interesse for integrasjon. Her er ofte .NET-sporet og Java-sporet hakket mer interessant enn strategi-tracket, men smaken er som baken…

Uansett hvem du er og hvorfor du deltar: Hjertelig velkommen skal du være!

Kvalitetserklæring

Målet vårt er at Integrasjonsdagene skal holde høy kvalitet og bidra til faglig påfyll. Det skal gi deg inspirasjon til større tanker og bidra til at du skaper deg et nettverk, bestående av mennesker med interesse for integrasjon.

Samtidig ønsker vi at du skal ha det morsomt. Hjernen fungerer best i avslappet tilstand. Da er det også mye større sjanse for at ny lærdom blir festet til minnet.

Mest av alt, ønsker vi at du skal reise hjem fra Integrasjonsdagene og synes at dette var en bra opplevelse. Vel verdt to dagers pause i en ellers hektisk arbeidssituasjon.

På en karakterskala fra 0 til 5, scoret de siste Integrasjonsdagene mellom 4,6. Dette er relativt unike resultater i konferansesammenheng. Tenk bare på hvor forskjellig smak vi mennesker har.

 

Kontakt Communicate