Praktiske detaljer

Vi ønsker å gjøre din deltagelse på Integrasjonsdagene så bekymringsfri som mulig. Nedenfor finner du derfor en del informasjon som kan være av nytte.

Datoer for arrangementet

Torsdag 4. og fredag 5. september 2014.

Påmeldingsfrist

Mandag 30. juni kl. 15.00.

Registrering

Registreringen begynner fra kl. 08.30 på arrangementets første dag.

Starttidspunkt

Konferansen begynner kl. 09.00 dag 1 og dag 2.

Sluttidspunkt

Konferansens første dag avsluttes ca. kl. 17.00. Det gir deg tid til en rask dusj, før oppmøte for festmiddagen. Konferansens andre dag avsluttes ca. kl. 14.00.

Konferansehotell

Konferansen foregår på Thon Hotel Halden. I tillegg til Thon Hotel, benyttes Grand Hotel og Park Hotel for overnatting.

Reisetid

Uansett om du kommer med tog eller bil, tar det ca. 1 time og 50 minutter å forflytte seg fra Oslo til Halden.

Parkering

For deg som reiser med bil, sørger Communicate for gratis parkering ved Jernbanen i Halden. Parkeringen vil være tydelig skiltet og åpen fra onsdag ettermiddag den 3. september til arrangementslutt fredag 5. september.

Togtider

Det går et tog fra Oslo S kl. 06.02 med ankomst i Halden kl. 07.48. Neste avgang er kl. 07.02 med ankomst kl. 08.44. Av åpenbare årsaker anbefaler vi førstnevnte mulighet. Det er også lurt å dobbelsjekke togtidene før avreise, i tilfelle endringer.

Reisebeskrivelse bil

Kjør E6 i retning Gøteborg og ta av til Halden. Følg hovedveien inn til Sentrum Syd og parker på avmerkede plasser på Torget. Thon Hotell ligger på den ene enden av Torget – rett ved bryggekanten.

Måltider

Festmiddagen på torsdag og lunsj begge dager, er inkludert i konferanseprisen. Frokost er inkludert i hotellprisen, for dem som ønsker overnatting.

Innsjekk og utsjekk

Reiser du til Halden onsdag ettermiddag eller kveld, sjekker du inn ved ankomst.

Ankommer du konferansens første dag, bes du sjekke inn på ettermiddagen etter at fagprogrammet er ferdig. Konferansehotellet tar i mellomtiden vare på bagasjen din.

For utsjekk gjelder følgende: Bor du på konferansehotellet, må du sjekke ut senest kl. 11.00. Bor du på et av de andre hotellene, er det mer praktisk å sjekke ut i forbindelse med frokost.

Busstransporter

Bor du på Park Hotel Halden tilbyr vi busstransport til og fra konferansestedet (dog ikke den første morgenen). I tillegg ordnes busstransport til og fra festmiddagen.

Informasjon om avgangstider blir gitt på konferansen.

Kontakt Sissel på telefon 90 21 18 00 eller e-post info@communicate.no hvis det er noe du lurer på.

 

Kontakt Communicate