Underholdning og attraksjoner

Integrasjonsdagene kombinerer et sterkt faglig program med humoristiske innslag og god underholdning. Latter løser opp stemningen og bidrar til å nullstille hjernen, slik at den blir mottagelig for mer informasjon. Til å hjelpe oss med dette leier vi hvert år inn noen av Norges beste komikere.  

Attraksjonene for 2014 er ennå ikke på plass, det skjer normalt ikke før i første kvartal. Men vær trygg på følgende: Vi velger alltid fra øverste hylle når det gjelder underholdning på Integrasjonsdagene. Mottoet vårt er at kun det beste, er godt nok. Se bare hvilke underholdere vi har skiltet med de siste årene:

 

2013

Jonas Rønning
I 2013 var det Jonas Rønning som sto for underholdningen på dagtid. Jonas er en av Norges mest erfarne stå-opp-komikere og viste oss blant annet hvordan Nord-Koreas diktator Kim Jong Un ville egne seg som motivasjonskonsulent. Jonas har i tillegg til komikerrollen bidratt i flere familiemusikaler, teaterforestillinger og hatt gjesteroller i TV programmer som Beat for Beat og Hotell Cæsar.

Dag Sørås
Dag Sørås er en ny stjerne som lyser sterkt på den norske komikerhimmelen. Han har en rå, svart og usensurert humor. Sørås sier akkurat det han tenker millisekundet etter at han har tenkt det. Til forsamlingens store forlystelse. Eller skrekk. Sørås fikk 4,7 av 5 mulige poeng når publikum skulle evaluere ham, ikke dårlig når enkelte deltagere slaktet ham fullstendig.

Egil «Drillo» Olsen
Egil «Drillo» Olsen er kanskje Norges mest suksessfulle fotballtrener gjennom tidene. Under Drillos ledelse har herrelandslaget vært på andre plass på FIFAs verdensranking, kvalifisert seg til VM to ganger og slått storheter som Nederland, Tyskland, Portugal, Frankrike, Italia og Brasil. «Drillo» snakket om lagbygging og hvordan vi kan gjøre hverandre gode på Integrasjonsdagene 2013.

2012

Bård Tufte Johansen
I 2012 var vi så heldige å få besøk av Bård Tufte Johansen, kjent fra TV med humorprogrammer som LilleLørdag, Åpen post, Ut i vår hage, Team Antonsen, Storbynatt og ikke minst Brille. Sammen med Harald Eia og andre komikervenner, har han fylt Spektrum i Oslo opptil flere ganger. Dessuten har Bård bidratt i en lang rekke filmer og radioprogrammer.


Trond Viggo Torgersen

Vår alles kjære Trond Viggo Torgersen deltok også på Integrasjonsdagene i 2012. Legen som ble artist, forfatter og barneombud. Mange av oss husker en ung Trond Viggo fra tiden med «Flode» eller «Kroppen». Trond Viggo har utallige TV opptredener på resyméet og har en herlig måte å være fullstendig ærlig, oppriktig og utforskende på.

2011

Linn-Skober1
Linn Skåber
I 2011 ble konferansierrollen fylt av Linn Skåber. Skuespiller, tekstforfatter og komiker, kjent fra utallige opptredener på TV, film og teater. Likevel er hun kanskje mest kjent for underholdningsprogrammene Nytt på Nytt, Maridalsspelet og Hjerte til Hjerte. Linn er friskt pust i en hver forsamling. Varm, åpen, frittalende og så dyktig på sjangeren flaukomedie, at hun kan gjøre hvem som helst ille berørt.

Knut Jørgen Røed Ødegaard
Knut Jørgen Røed Ødegaard er engasjert astrofysiker med glødene interesse for alt som skjer i rommet. På integrasjonsdagene snakket han om baser på Månen og på Mars, samt integrasjon i et kosmisk perspektiv. Ingen av deltagerne kommer til å glemme følgende kommentar fra Røed Ødegaard: «Når et sort hull slurper i seg en stjerne, da er den ferdig integrert, for å si det sånn.»

Kjetil André Aamodt
Kjetil André Aamodt er Norges mest suksessrike alpinutøver gjennom tidene. Med 9 gull og totalt 20 medaljer i OL og VM, er vel ingen bedre egnet til å snakke om hvordan enkeltpersoner og team kan nå sitt potensiale. Aamodt fortalte ved hjelp av tilbakeblikk, gode historier og unike filmopptak om sin ledelsesfilosofi, hvordan bygge prestasjonskultur og ikke minst hvordan skape et godt integrert team.

2010

Espen Eckbo
Hovedattraksjon i 2010, var Espen Eckbo. Han er en av Norges dyktigste komikere, skuespillere og tekstforfattere. Eckbo har skapt en rekke TV-suksesser og ikler seg gjerne flere av hovedrollene på egen hånd. Torsdagsklubben, Team Eckbo, Tett på tre og Nissene på låven er bare noen av dem. På Integrasjonsdagene fikk vi blant annet besøk av Asbjørn Brekke og den velkjente integrasjonseksperten Rhino Thue, som presenterte sine Powerpoint-teorier til hylende latter fra salen.

Idar Vollvik
Idar Vollvik er gründeren kjent for sitt unike talent for å skape visjoner, vekst og inspirerende arbeidsmiljø. Vollvik fortalte om oppturen med Chess og nedturen i etterkant, da han mistet alle pengene på børsen. Han snakket også om hvordan han han forsøkte å bygge seg opp igjen med mobilselskapet Ludo. I følge publikum var Vollvik absolutt riktig mann til å gi råd om vekststrategier krisehåndtering.

Bård Eker
På programmet var også Bård Eker, vår kjente industridesigner og gründer. Foredraget til Eker handlet om kreativitet, innovasjon og suksess. Han fortalte om Eker Design, båtprodusenten Hydrolift og bilprodusenten Koenigsegg. Eker brukte også mye tid på å snakke om guts, forvaltning av ideer og håndtering av utfordringer.Til slutt fikk vi høre hvorfor Bård Eker valgte å ikke kjøpe SAAB.

2009

Atle-Antonsen
Atle Antonsen
Som konferansier i 2009, var vi så heldige å få Atle Antonsen. Han er ikke bare morsom, men også en tvers i gjennom hyggelig kar som vi vil invitere igjen.Antonsen har medvirket i en rekke humorprogrammer på radio og TV: Misjonen, Team Antonsen, Uti vår hage, Nissene på låven, Etaten, NAV og Dag er bare et lite utvalg. En av merkevarene til Antonsen er verbal stuntkomikk uten sikkerhetsnett.På Integrasjonsdagene la vi merke til at offentlige kunder fikk særoppvartning, som varme håndklær, prioritert ombordstigning etter pauser og nakkemassasje. I håp om at dette skulle føre til mildere behandling fra Skatteetaten i fremtiden. Historien om når Antonsen skulle blåse opp familiens «live size» badehval er det heller ingen som glemmer så lett. Vi har i hvert fall aldri sett en komiker svette så mye for pengene.

Kontakt Communicate