Vårt fordelsprogram

Communicate er en arbeidsplass litt utenom det vanlige. Vi kan tilby våre ansatte et bredt fordelsprogram med jobbrelaterte ordninger, bidrag til en aktiv fritid og en sosial kalender fullpakket av aktiviteter for den som har lyst. Vi har heller ikke glemt å inkludere familien.

Fordelsprogrammer er vanlig i næringslivet. For å skape lojalitet tilbyr private bedrifter, organisasjoner og andre en pakke med godsaker, med det som formål å få deg som kunde. Du skal egentlig kjøpe en vare eller en tjeneste, men før du vet ordet av det, tilbys du rabatt på bensin, hoteller, flyreiser og matvarer.

Det høres vel og bra ut, men når du leser det som står med liten skrift, er det sjelden du blir imponert. Det er 1 % her og 2 % der. Dessuten må du spare på alle medlemskortene, slik at utgiften med å erstatte sprengte lommebøker overstiger fordelene. En ting er helt sikkert. Det er leverandøren som tjener mest på fordelsprogrammet, ikke kunden.

For å bøte på dette, har vi skapt det vi spøkefullt kaller et fordelsprogram for våre ansatte. Her beskrives alle ordninger, som gjør det attraktivt å jobbe hos oss.

Søk jobb hos Communicate

Kontakt Communicate