Nyheter

Gled deg til Stand-up og Rockabillieband

Vi gleder oss over å informere kunder, partnere og alle som har meldt seg på Integrasjonsdagene om at underholdningen til festmiddagen er klar! Stand-up komiker Jonas Kinge Bergland, blant annet kjent fra «Komikameratene» fra TV2 og flere show på Latter, skal sørge for å trimme lattermusklene våre, Rockabilliebandet Tres Generaciones bidrar med god musikk og bredt repertoar. Sammen med masse flotte deltagere, vil dette bidra til at vi får en uforglemmelig kveld!

Thrond Asker fra Tres Generaciones

Festmiddagen under Integrasjonsdagene finner sted torsdag den 30. august på Østgaard Gildehall i Halden. Årets festmiddag blir noe annerledes enn tidligere års tradisjonsrike festmiddag i Kongshallene, på Fredriksten Festning. På grunn av kapasitetsbegrensninger var vi nødt til å flytte festmiddagen. Valget falt på historiske Østgaard Gildehall, som ligger idyllisk til noen få km utenfor Halden sentrum.

Jonas Kinge Bergland er komiker, lege og langrennsløper fra Holmlia. Med en så sammensatt bakgrunn blir det nok av hendelser å ta tak i, til å lage god stand-up.

Jonas Kinge Bergland til Integrasjonsdagene

Rockabilliebandet Tres Generaciones er fra Halden og har tidligere underholdt oss på en intern sommerfest. De har et bredt repertoar og vi syntes de lagde så god stemning at vi ønsker at de også spiller for kunder og partnere.

Da er det bare å begynne å glede seg! God sommer så lenge!

Meld deg på Integrasjonsdagene her

Kontakt Communicate