lukk Lukk søk

Dominic Akadimah på Booster Conference 2017

Under Booster Conference i Bergen 15. -17. mars holdt vår egen Dominic Akadimah foredrag. Tittelen på foredraget er: The requirements you received from your customer aren’t requirements at all!». Her kan du også se foredraget!

7. april 2017

Featured Image

Som konsulenter er det vårt ansvar å levere produkter og tjenester av verdi til våre kunder, snarere enn bare å tilfredsstille kravene.

I presentasjonen deler Dominic Akadimah sin personlige erfaring fra prosjekter hvor dårlig definerte krav har hatt en negativ innvirkning på tidsfrister, budsjetter og viktigst av alt kundetilfredshet. Han belyser hva vi som konsulenter skal se etter når vi undersøker funksjonelle og ikke-funksjonelle krav og hvordan vi kan sikre en vellykket gjennomføring.

Se presentasjonen her.

Dominic har også blogget om samme tema. Innlegget kan du lese her.

Dominic Akadimah jobber som rådgiver og løsningsarkitekt i Communicate.

Les mer om Booster Conference 2017.