lukk Lukk søk

Velkommen til høstens første NoBUG Meetup

Torsdag 21. september arrangeres høstens første NoBUG Meetup. Gå ikke glipp av Eldert Grootenboer, Steef-Jan Wiggers og Tomasso Groenendijk! Arrangementet finner sted i Communicate sine lokaler, på Helsfyr i Oslo.

2. august 2017

Featured Image

Dominic Akadimah er organisator for NoBUG, men også rådgiver og  løsningsarkitekt i Communicate. Han forteller at ingen ringere enn Eldert Grootenboer, Steef-Jan Wiggers og Tomasso Groenendijk kommer den 21. september. De er alle kjente MVP’er og kommer for å dele sin kunnskap med oss.

Klikk her for fullstendig agenda og påmelding

Norwegian BizTalk User Group, eller NoBUG, er et ikke-kommersielt forum som jobber med eller er interessert i BizTalk og relatert teknologi fra Microsoft. Formålet med NoBUG er å ha et møtested hvor vi sammen øker vår kunnskap og forståelse for Microsofts produkter og løsninger for integrasjon, med hovedfokus på BizTalk.

Her leser du mer om NoBUG