lukk Lukk søk

Vi søker ekte HELTer

En ekte HELT hos oss tar en for laget og stiller opp for kollegaer og kunder når det trengs. Hos oss behandles HELTer godt. Det er stor frihet under ansvar og tillit til at alle gjør sitt beste.

18. januar 2018

Featured Image

Humør

Engasjement

Lagspill

Troverdighet

Vi ansetter i flere avdelinger og er ute etter variert kompetanse. Felles er at vi jobber med mange ulike kunder og forretningsområder. Bransjekunnskap er en fordel, for eksempel varehandel, logistikk eller energi. Vi jobber med forskjellige teknologier og plattformer og gleder oss til å høre hva du kan bidra med!

Kundeservice

På vår Kundeserviceavdeling trenger vi to nye HELTer. Teamet består i dag av 11 kloke, humørfylte og engasjerte lagspillere som har integrasjonserfaring, driftserfaring, konsulenterfaring og/eller bransjeerfaring i bunn. Vi utfyller hverandre godt og hjelper hverandre hver dag. Vi har mye å gjøre og må styrke gruppa med flere hoder og hender. Kanskje kan du ikke alt vi spør om, men kanskje kan du noe annet som er verdifullt? Liker du Communicate og tenker at her kunne du tenke deg å jobbe? Send inn en søknad.

Søk jobb i kundeserviceavdelingen

Konsulent 

Konsulentavdelingen består i dag av 43 konsulenter med tung kompetanse innenfor programvareutvikling. Her trenger vi også flere HELTer. Spesielt er vi ute etter deg som har interesse og kanskje erfaring fra områder som; ASP.NET Azure Active Directory, Azure services, APIM, serverless, iPaaS , Azure Service Fabric. Vi kan love deg at vi vil ivareta og videreutvikle din kompetanse. Vi er opptatt av at du er en HELT og at du vil være med på en spennende utvikling sammen med oss og kundene våre for å levere «rask digital utvikling». Send oss en en søknad. Vi snakkes.

Søk jobb i konsulentavdelingen