Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

Digital tjenesteplattform fra Communicate

Vi utvikler digitale tjenesteplattformer for å gjøre det enklere å implementere nye tjenester og skape bedre samspill i store norske virksomheter.

Hvilke muligheter får du med en digital tjenesteplattform?

En digital tjenesteplattform bygget med moderne arkitektur frigjør all informasjon og data som finnes i kjernesystemene til et selskap. Tjenesteplattformen fungerer som en grunnmur, som kobler hele virksomheten og alle systemer sammen, så de kommuniserer med hverandre. Herfra vil du kunne hente store mengder informasjon og data, som vil gi deg dypere innsikt om kunder og prosesser du tidligere bare kunne drømme om.

Evnen til å dele data og informasjon på tvers av organisasjonen har mange strategiske verdier:

Ny funksjonalitet - raskt

Du vil raskt kunne legge til nye tjenester på toppen av plattformen. Du vil også kunne gjøre kontinuerlige forbedringer på nye tjenester og funksjoner etter hvert som det hentes inn informasjon fra sluttbrukere.

Bedre tjenester og strategier

Skap tjenester som har bedre funksjonalitet og gir mer verdi til kunder og ansatte. Innsikt forankret i virkeligheten vil gi ledelsen i selskapet muligheten til å utvikle bedre og tydeligere strategier.

Innovasjon og utvikling

En tjenesteplattform er en innovasjonsarena. Bruk informasjonen du  samler inn om egne prosesser, leverandører og kunder til å lære og utvikle tjenester som gir enda større gevinster. 

Rask omstilling

Alle markeder er truet av disrupsjon. Med moderne teknologi vil du kunne omstille deg raskt og følge utviklingen i markedet, dersom en konkurrent lanserer  en ny tjeneste.

Del informasjon på tvers

Systemer som ikke snakker sammen er lite effektivt og bremser verdiskaping. Med en digital tjenesteplattform vil  informasjonen og data kunne  deles på tvers av organisasjonen.

Mer effektive prosesser

Med AI og maskinlæring vil du få bedre struktur på informasjon og data, og automatisere tidkrevende prosesser, så det som tidligere tok flere uker og dager blir kortet ned til timer og minutter.

Plattformens byggestener

Fem komponenter som gjør virksomheten din mer integrert, kunnskapsrik, fleksibel, effektiv og lønnsom - raskt.

API Management

API management styrer og kontrollerer delingen av dataene og tjenestene som ligger på toppen av din plattform. Dette kan gjøres lokalt eller i skyen og sørger for at virksomheten har kontroll på grensesnittene som gjør at systemer og tjenester snakker sammen.

Kunstig intelligens og maskinlæring

Kunstig intelligens og maskinlæring lar deg strukturere data raskt, identifisere flaskehalser som gjør arbeidet ditt mindre effektivt, automatisere tidkrevende prosesser og se etter nye tjenestemuligheter. 

Identitet- og tilgangsstyring

I en digital verden er det viktig å ivareta sikkerhet på best mulig måte. Moderne tilgangs- og identitetsstyring gir deg kontroll på ansatte, kunder, samarbeidspartnere og viktige data. Teknologien sikrer deg også mot potensielle trusler og angrep. 

Integrasjon

Integrasjon er selve motoren som kobler systemer, applikasjoner og data sammen. Det er dette som sørger for at du kan skape effektive forretningsprosesser og oppnår Rask Digital Utvikling.

Master data Management

Skal du innovere, må du først analysere. Det betyr at du også må ha kontroll på dataen din. Med master data management får du mer innsikt og mulighet til å dele data på tvers av organisasjonen.

ET GODT TIPS


Sliter du med å få fart på digitaliseringen? Del problemene i små biter og fokusér på kontinuerlige forbedringer.


De fleste tenker alt for stort og langt frem i tid når de setter i gang IT-prosjekter. Vi mener at det er det motsatte som bør gjøres, fordi du vil kunne levere verdi kontinuerlig. Det er jo nettopp dette som er kjernen i digitalisering; å skape kontinuerlig forbedring. Prosjekter som gjennomføres i store sykluser tar lang tid, men du vil lære fortere hvis det skjer noe hele tiden. 

Klikk her for å få flere gode tips til hvordan du kan lykkes med digitaliseringsprosessen.

LES MER

“Vårt løfte til kundene er at tiltakene skal gi rask verdi. Digitalisering handler om kontinuerlig forbedring av prosesser. Vår rolle er å bistå med og tilgjengeliggjøre data på tvers av virksomheten, forstå informasjonen og utvikle tjenester som gir mer verdi til kunder og ansatte."

DSC00749

Rolf Albretsen
Sales director

Lær mer om hvordan vi jobber med våre kunder.


REMA 1000: Kuttet tiden på on-/offboarding fra dager til minutter

Dagligvarekjeden REMA 1000 hadde et stort ønske om å få deres systemer til å samhandle, for å effektivisere kjøpmannens hverdag, få kontroll på medarbeidernes data og skape bedre kundeopplevelser. Med ett integrert system har de blant annet kuttet tidsbruken på on-/offboarding fra flere dager til noen få minutter. Prosessen er også 100% digital:


Kruse Smith: Revolusjonerer byggebransjen med smarte, digitale løsninger

Bolig- og entreprenørkonsernet Kruse Smith har en målsetting om at alt som ikke er en del av det fysiske arbeidet på deres byggeplasser skal håndteres av ett system. I første del av vårt samarbeid har vi utviklet tjenester som gjør planleggingsarbeidet på byggeplassene mer effektivt og oversiktlig:

 


SR Group/Prime Cargo: Smidigere logistikk og bedre oversikt på Norges største tredjeparts varelager

I 2019 flyttet SR Group-eide Prime Cargo inn i Norges største tredjeparts logistikklager. På det nye gigantanlegget kan de håndtere frakt og varemottak, lagring, plukk og videre distribusjon for andre selskaper. Med en digital tjenesteplattform kan selskapet innhente og dele informasjon og data med deres kunder, og har dermed fått mer oversikt og forutsigbarhet i hverdagen:

Hvorfor bygge en digital tjenesteplattform?

Gå videre for å lære mer om forretningsverdiene ved å ha en tjenesteplattform som kobler virksomheten og verdikjeden sammen.
Lær mer