Rask digital utvikling med Communicate

Økt verdiskaping i en digital verden – slik gjør du det

For å fornye, forbedre og forenkle din virksomhet er det viktig å kunne ta de riktige beslutningene.

På dette frokostseminaret vil du få svarene du leter etter om hvordan du utnytter verdien av data for å nå virksomhetens strategiske mål.

Dette frokostseminar ble holdt i desember 2019.

3

Onsdag 04.12.2019
Kl. 08.00–11.15

Strandkaien 6
4005 Stavanger
Rosenkildehuset

For ledere, strateger
og teknologer

Vi opererer i en verden som stadig blir mer digital, men svært få er i stand til å hente ut de virkelig store verdiene som digitalisering kan gi. Verktøyene er nye, men prosessene er ofte like. Hvordan kan du hente mer ut av IT-investeringene som virksomheten gjør?

Hvis du ønsker å realisere målene i selskapets strategi, skape mer effektive prosesser og levere bedre tjenester, er det tilgangen på informasjon som bør ha din absolutt høyeste prioritet. Her – i selskapets data – ligger svaret på mange av spørsmålene til digitaliseringens usikkerheter.

Utfordringen er å få tak i den og vite hvordan du bruker den riktig. Dette skal vi hjelpe deg med under vårt frokostseminar i samarbeid med Næringsforeningen i Stavanger onsdag 4. desember.

Med konkrete caser skal vi vise deg at hemmelighetene til hvordan du får fart på digitaliseringen og rigger deg for en datadrevet hverdag ikke ligger gjemt dypt i teknologi, men at du på kort tid kan skape store verdier, bare du våger å tenke litt annerledes. 

Du vil lære:

  • Hvordan gjøre virksomheten datadrevet og verdiene det gir
  • Fremgangsmåter og metodikk som sikrer at dine digitale initiativer gir mer verdi – raskere
  • Hvorfor hele verdikjeden i selskapet må være involvert i digitaliseringsprosessen
  • Hvordan du skaper en kultur hvor kontinuerlig utvikling står i fokus
  • Hvordan beslutningsprosesser skaper innovasjon
Program:

08.00: Registrering, kaffe og frokost
08.30: Velkommen v/ Trude Refvem Hembre, prosjektleder i Næringsforeningen
08.35: "Hvordan lykkes med endringsprosesser" v/ Øivind Bjørnson, partner og seniorkonsulent i Bjørnson Organisasjonspsykologene
09.05: "Ett år med digital tjenesteplattform" v/ Gunnar Skeie, leder VDC i Kruse Smith
09.35: Pause med påfyll av kaffe
09.50: "Hvordan øke verdiskapingen i en digital verden" v/ Kjetil Abrahamsen, regionsdirektør og strategisk rådgiver i Communicate
10.20: "Radikal innovasjon – alle kan hvis de vet hvordan" v/ Steinar Wasa Tverlid, Innovation Specialist i Equinor
10.50: Q&A med foredragsholderne
11.15: Avslutning

Foredragsholdere

Øivind Bjørnson
Partner og Seniorkonsulent i Bjørnson Organisasjonspsykologene

Øivind Bjørnson har lang erfaring med organisasjonsutvikling fra sektorer som finans, energi, detaljhandel, bygg & anlegg samt offentlige virksomheter. Han skal fortelle om hvilke grep en leder må våge å gjøre for at virksomheten skal ta steget inn i den digitale verden for fullt og dele erfaringer om hvordan du motiverer internt for å skape en kultur hvor kontinuerlig utvikling står i fokus.

Øivind Bjørnson-1

Steinar Wasa Tverlid
Innovation Specialist i Equinor

Steinar Wasa Tverlid leder Equinors Raddical Innovaton Team. Han har bred erfaring som forsker, produksjonssjef, prosjektleder og ingeniør i Norsk Hydro og Equinor, og jobber nå med et tverrfaglig team han selv startet, for å videreutvikle Norges største selskap. Med sin bakgrunn og erfaring med innovasjonsarbeid, som har ført til flere nyvinninger i Equinor, vil Steinar gi deg et unikt perspektiv på hvordan andre virksomheter kan gå frem for å lykkes bedre med innovasjonsarbeid.

Steinar Wasa Tverlid

Gunnar Skeie
Leder VDC i Kruse Smith

Gunnar Skeie er leder for virtuell design og konstruksjon i Kruse Smith. Han vil dele innsikt om arbeidet som radikalt har endret hvordan entreprenør– og boligkonsernet utvikler og gjennomfører prosjekter. Prosjektet er banebrytende i bygg– og anleggsbransjen og vil gi deg et verdifullt innsyn i fremgangsmetoder for å utvikle tjenester som faktisk gir verdi til sluttbrukere og hvilke effekter det gir for virksomheten.

Gunnar Skeie-1

Kjetil Abrahamsen
Regionsdirektør og strategisk rådgiver i Communicate

Kjetil Abrahamsen er strategisk rådgiver og direktør for region vest i Communicate. Han mener at en stor grunn til at IT-prosjekter ofte mislykkes er at de som er involvert prioriterer teknologi foran sluttbrukere. På frokostseminaret vil han fortelle om hva du kan oppnå ved å flytte fokuset fra teknologi over til prosesser og funksjonalitet. Han vil også dele erfaringer om metodikk som gjør at virksomhetens digitale initiativer skaper større verdi og raskere resultater.

Kjetil Abrahamsen

 


Påmelding gjøres eksternt på Næringsforeningens websider

 

Våre samarbeidspartnere

Microsoft logo
Næringsforeningen
Bjørnson