Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss
05_1770

  Standardized  

Standardiserte tjenester gjør det mulig å bygge digitale tjenesteplattformer raskere og til vesentlig lavere kost enn tidligere. På dette frokostseminaret viser vi deg hvordan.

  ARRANGEMENTET ER UTSATT INNTIL VIDERE  

kuber2

Dette arrangementet er utsatt på ubestemt tid inntil videre grunnet anbefalinger og restriksjoner fra nasjonale helsemyndigheter.

Digitale tjenesteplattformer skaper smidigere virksomheter og har lenge vært gigantenes hemmelige våpen i det digitale kappløpet. Teknologien gjør det mulig å redusere avstanden mellom idé og marked drastisk og har gitt virksomhetene evnen til å løpe raskere enn konkurrentene. 

Heldigvis er ikke digitale tjenesteplattformer lenger bare for de største. I 2019 satt vi en ny standard for hvor raskt og til hvilken kost en plattform kan bygges, uten å gå på bekostning av kvalitet.

På vårt frokostseminar 25. mars vil vi dele innsikt og erfaringer som viser hvordan dette er mulig og hvilke verdier det gir for en virksomhets digitale strategi.

Dette arrangementet er for deg som:

Vil vite hvor raskt det er mulig å bygge en digital tjenesteplattform i 2020

Vil øke din kunnskap om digitale tjenesteplattformer og hvilke fordeler teknologien gir virksomheter i en digital transformasjon

Ønsker innsikt i kundecaser og kjennskap til standardiserte tjenester som gjør det mulig å sette opp en tjenesteplattform på rekordfart

Foredragsholdere

Philip Standardized
Philip Christensen
GARTNER, INC

Hva er de viktigste elementene for å lykkes med digitalisering? Hvilken rolle spiller forretningssiden? Standardisering er ett viktig element i den digitale plattformen, men hvor skal vi standardisere når kunden ønsker autonomi? Foredraget vil belyse disse emnene med bakgrunn i Gartners trendanalyser

Les mer om foredraget her →

Magnus Standardized
Magnus Bakken
OPTIMERA AS

Magnus Bakken er Avdelingsleder e-Business i Optimera. Virksomheten er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør, og jobber for tiden med implementering av deres plattformstrategi.

Les mer om Optimeras foredrag her →

Marianne Standardized
Marianne Angel Olsen
OPTIMERA AS

Marianne Angel Olsen er IT Manager i avdeling e-Business i Optimera. Marianne har en sentral rolle i virksomhetens digitale strategi og arbeidet med implementeringen av en ny ehandelsplattform.

Les mer om Optimeras foredrag her →

Martin Standardized
Martin Witsøe Løkkeberg
COMMUNICATE NORGE

Martin Witsøe Løkkeberg er seniorutvikler i Communicate. Sammen med kollega Fredrik, vil Martin fortelle om fordelene ved å benytte standardiserte tjenester i etableringen av en digitale tjenesteplattfom.

Les mer om foredraget her →

Fredrik  Standardized
Fredrik Lindahl Roppestad
COMMUNICATE NORGE

Fredrik Lindahl Roppestad er seniorutvikler i Communicate. Sammen med kollega Martin, vil Fredrik fortelle om hvor raskt det er mulig å bygge en digital tjenesteplattform i 2020.


Les mer om foredraget her →

Program

08.00: Registrering og kaffe

08.30: Introduksjon

08.35: Digital forretningsplattform – hastighet og ledelse henger sammen
v/ Philip Christensen fra Gartner

09.15: Standardisering skaper fart
v/ Fredrik Roppestad og Martin Løkkeberg fra Communicate Norge

10.00: Business Case: Optimera
v/ Marianne Angel Olsen og Magnus Bakken fra Optimera AS

 

HubSpot Video