Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

Menneskene i sentrum

Ja, vi er et teknologiselskap - men siden Communicate ble startet i 1996 har det aldri vært noen tvil om at det er menneskene som er vår viktigste ressurs.

HELT-verdiene

Vi tror at når du får bruke styrkene dine, muligheten til å utvikle deg videre og har det gøy på jobb, så leverer du også bedre. Humør, engasjement, lagspill og troverdighet er verdiene vi lever etter hver eneste dag. 

COMMUNICATE_Helt_Brandvideo_V09_NO (2)

 

Ledige stillinger

Utvikler/seniorutvikler

Mer info

Løsningsarkitekt


Mer info

Bli kjent med heltene våre

På bloggen vår gir seniorutvikler Mats Løkken og flere andre av våre ansatte et innblikk i hverdagen i Communicate.

Gå videre

MatsLøkken utvikler i Communicate

Hvem er vi?

Med et brennende engasjement for faget har vi alltid klart å holde oss i forkant av den teknologiske utviklingen. Med rask digital utvikling hjelper vi kundene våre med å bli mer konkurransedyktige i et marked hvor endringene stadig kommer hyppigere. Vår ekspertise er innenfor fagfeltene digital tjenesteplattform og integrasjon.

Hvorfor rekrutterer vi? 

Ny teknologi forandrer verden og utfordrer markedslederne. Behovet for at virksomheter har kontroll på data og evnen til å snu seg i takt med endringene har aldri vært større. Viktigheten av dette vil øke i årene som kommer, og vi opplever en voksende etterspørsel for vår kompetanse. Derfor har vi behov for flere kloke hoder som kan bidra med å skape rask digital utvikling.

Hvem du er

I Communicate verdsetter vi positive personligheter, med
stor lidenskap for faget og et ønske om å utvikle seg
videre. Hva du heter, hvor du kommer fra og hvor gammel
du er bryr vi oss ikke om. Det viktigste for oss er at du er
motivert i møte med komplekse utfordringer og evner å
spille andre gode.


 

I Communicate vil du få

Ansvar og påvirkning

I Communicate jobber vi alltid for å levere over forventningene. Vi tar initiativ og spiller andre gode. Alle skal føle at de blir sett og hørt – og få muligheten til å sette preg på våre leveranser.

Faglig utvikling

Vi har et sterkt og inkluderende fagmiljø, og er opptatt av å dele kompetanse videre. Vi ønsker at du skal bli så flink du vil – til det du vil, og sender deg mer enn gjerne av gårde til konferanser, kurs eller videreutdanning dersom du ønsker det.

Trivsel er viktigst

Alle skal ha det gøy i Communicate. Trivsel er et lagspill og utgjør selve fundamentet for at vi presterer på vårt beste. Det bidrar til at kundene våre blir fornøyde, at vi kan ha det mer moro og utvikle oss videre.

Opplevelser

 Vi gjør det vi kan for å ha det gøy sammen etter arbeidstid også, og arrangerer sosiale sammenkomster og fagkvelder med jevne mellomrom. Årets høydepunkt er blåtur til utlandet i forbindelse med julebord!

Folkelig miljø

Vi er folkelige mennesker med en uformell tone. Alle er på fornavn med hverandre, vi bryr oss om hverandre og er opptatt av at alle har det bra. Vi tror at dette er egenskaper som gjør at kundene trives med å jobbe med oss.

Utfordringer

Skal vi bli bedre, må vi utfordre oss selv. I Communicate er det stor takhøyde for å teste ut nye ting og bidra med mer enn du trodde du kunne. Hva med å holde et foredrag på et frokostseminar, eller stå foran kamera og bidra i markedsføringen vår?

Trainee i Communicate

Starten på karrieren er et av livets mest spennende og minneverdige kapitler. Her forteller Vilde og Erhan om alt du måtte lure på om veien fra skolebenken til fast stilling hos oss.

Les intervjuet

Vilde og erhan til karriere