Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

Mer enn bare techfolk

Ja, vi er et teknologiselskap, men det har aldri vært noen tvil om at det er folka våre som er vår viktigste ressurs.

Ledige stillinger

Portretter_communicate-12 (1)

Senior Utvikler

Har du et ønske om å jobbe i et av landets dyktigste IT-miljøer, og trives med en spennende og utfordrende hverdag? Bli med oss å løse komplekse utfordringer hos noen av landets største virksomheter, og hjelpe dem på deres digitale reise!

Mer info

Portretter_communicate-1 (1)

Løsningsarkitekt

Er du nysgjerrig av natur, og interesserer deg for skjæringspunktet mellom teknologi, anvendelse og forretning? Bli med oss å modernisere og få fart på noen av Norges største virksomheter! Din rolle vil bli avgjørende for å skape verdien kundene forventer.

Mer info

Hvem er vi?

Med et brennende engasjement for faget har vi alltid klart å holde oss i forkant av den teknologiske utviklingen. Vi er eksperter på digital tjenesteplattform og integrasjon og hjelper kundene våre til å bli mer konkurransedyktige i et marked hvor endringene stadig kommer hyppigere. 

Bli kjent med June

Employer_branding_communicate-2
Employer_branding_communicate-4

Hvorfor rekrutterer vi?

Ny teknologi forandrer verden og utfordrer markedslederne. Behovet for at virksomheter har kontroll på data og evnen til å snu seg i takt med endringene har aldri vært større. Viktigheten av dette vil øke i årene som kommer, og vi opplever en voksende etterspørsel for vår kompetanse. Derfor har vi alltid behov for flere kloke hoder!

Bli kjent med Abdi

Hvem du er

I Communicate verdsetter vi positive personligheter, med stor lidenskap for faget og et ønske om å utvikle seg videre. Hva du heter, hvor du kommer fra og hvor gammel du er, bryr vi oss ikke om. Det viktigste for oss er at du er motivert i møtet med komplekse utfordringer og evner å spille andre gode.

Bli kjent med Ramiz

Employer_branding_communicate-9

Finn mentor hos Communicate!

Når man skriver bacheloroppgave for en bedrift, kan det ha mye å si om bedriften stiller med mentorer som er både dyktige og interesserte. Hos oss finner du engasjerte ansatte som følger opp studentene, og som har den faglige kompetansen nødvendig for å lykkes.

Gruppebilde_mentorer (1)