Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

Menneskene i sentrum

 I Communicate blir du en del av noe mer enn et faglig sterkt miljø; du blir en del av en familie. Vi bryr oss om hverandre, verdsetter ulikheter, hjelper til hvis det trengs og gjør det vi kan for at alle har det gøy.

Ledige stillinger i Communicate

Traineeprogram 2020


Programmet består av 6 uker på Microsoft University innen .Net Azure Development, intro- og traineeprogram, faglig kursing etter behov, samt praktiske caser ute hos våre kunder med høyt faglig utbytte.

Vi har 7 plasser til traineeprogrammet som starter sommeren 2020 og gleder oss til å lese din søknad.

Send inn søknad

Åpen søknad


Er du en utvikler med kompetanse i .Net og Azure og drømmer om å gjøre en forskjell? Motiveres du av komplekse utfordringer og muligheten til å sette preg på utviklingen av dagens og morgendagens løsninger?

Vi ønsker alltid å styrke vårt team med dyktige og motiverte personer og gleder oss til å lese din søknad. 

Send inn søknad

Sommervikariat 2020


Er du student eller på vei til å fullføre graden og på jakt etter praktisk erfaring, med kompetanse innen .Net og Azure? Da har du muligheten til å tilbringe sommeren 2020 i Communicate.

Du vil få jobbe i et spennende miljø med sterk faglig tyngde, hos noen av de største, mest fremoverlente virksomhetene i Norge. 

Send inn søknad

Hva venter deg i Communicate?

Norges største merkevarer

Vi er svært stolte av å jobbe med noen av Norges mest anerkjente selskaper. Vi er opptatt av å skape langvarige og gode relasjoner med alle våre kunder.

 

Faglig sterkt fundament

Det er godt tilrettelagt for kompetanseheving hos våre ansatte. Det er viktig at våre konsulenter og medarbeidere har den opplæringen og utviklingen de trenger for å være best i sitt fag.

Sosiale arenaer

Regelmessig arrangeres det sosiale samlinger og fagkvelder i Communicate. Vi har årlig en tur til Storefjell hvor vi inviterer ansatte og deres familie eller samboer til en weekend fylt med hygge og moro.

Lokasjoner

Halden er vår kjerneplass, stedet hvor alt startet. Vi har også kontor på toppen av Helsfyr Panorama i Oslo, med utsikt over hele hovedstaden og kontor i Stavanger og Bergen.

Uformelt arbeidsmiljø

Vi er folkelige mennesker, med en uformell tone som skal ha det gøy på jobb. Vi tror på at denne kombinasjonen av egenskaper gjør at kundene trives med å jobbe med oss.

Bonusprogrammer & goder

Vi tilbyr våre ansatte gode bonusprogrammer, konkurransedyktig lønn og ferieboliger til utleie. Vi har moderne kontorer og alle ansatte får selvsagt utstyret de trenger for å lykkes i jobben. 

Lær mer om hverdagen hos oss:

Q&A: Microsoft University og hverdagen som trainee

Vilde og Erhan er to av syv studenter som gikk rett fra studier til traineestilling i Communicate. Her forteller de deg alt du måtte lure på om veien til fast stilling hos oss.

Les intervjuet

Vilde og Erhan fra Communicate

Samspill mellom mennesker, tech og verdier

I jobben som utvikler er det viktig å forstå hvordan digitalisering kan skape verdi. I denne videoen forteller Fredrik Lindahl Roppestad om hverdagen i prosjekt hos en av landets største virksomheter innen varehandel.

LES MER

Fredrik Roppestad utvikler i Communicate


Frihet til å utvikle. Ansvar til å påvirke

På under ett år i Communicate har Kaya Masterød Karlsen vært med på å utvikle noe som vil snu hele byggebransjen på hodet. I videoen forteller hun om hverdagen i prosjekt hos en av landets største entreprenør- og boligkonsern.

LES MER

Kaya Masterød Karlsen utvikler i Comminucate


Arbeid som utgjør en forskjell for andre

- Det er givende å ha en jobb hvor man er med på å gjøre andres arbeidshverdag bedre og mer effektiv, forteller Sondre Jahrsengene. I artikkelen kan du se Sondre fortelle om hverdagen som utvikler i Communicate.

LES MER

Sondre Jahrsengene utvikler i Communicate
DSC02465-min
DSC02891-min
DSC02808-min
DSC07373-min