lukk Lukk søk

Karriere

Vi vet at du kanskje mer enn noe annet er opptatt av faglig utvikling. Det forstår vi godt. Den teknologiske utviklingen er formidabel, og det er viktigere enn noensinne å være faglig på høyden. Vi i Communicate skal legge til rette for at alle med den rette innstillingen skal ligge i forkant.

Featured Image

Alle Communicatere tilbys et bredt spekter av kurs og opplæringstilbud for å styrke sin faglige profil. Hos oss er utvikling og karriereplanlegging satt i system. Slik at du kan nå dit du vil. Men viktigst av alt er at du jobber i spennende prosjekter innen digital transformasjon hos noen av Norges største virksomheter. Det er kompetanseutvikling mer enn noe annet.

Vi har en gjennomtenkt og persontilpasset introduksjonsplan for alle nyansatte. Visjoner, mål og strategi står selvfølgelig på timeplanen. Kultur og verdier likeså. Deretter settes det av rikelig med tid til faglig opplæring og til å bli kjent med dine kollegaer.

Hvert kvartal arrangeres det faglige samlinger, mens sertifiseringsløp og fagfora i mindre grupper, kjøres kontinuerlig. Utviklingssamtaler avholdes årlig. Her snakker vi om mål og resultatoppnåelse, faglig og personlig utvikling og ikke minst, karriereplanlegging. Resultatet av samtalen er en plan som utformes i henhold til kompetanse, interesser og ambisjoner for egen utvikling. Den følges opp minst hvert halvår. Din avdelingsleder følger deg også opp kontinuerlig for å sikre at du trives, lykkes og videreutvikles i Communicate.

Hver avdeling har egne karriereveier, som enten kan gå på å skaffe seg dybdekompetanse, breddeforståelse eller ledererfaring. Og det er selvfølgelig lov å krysse avdelingsgrensene og endre retning underveis.

Er du som oss, også opptatt av å ha det moro på jobb? Communicate Club arrangeres på omgang av avdelingene og sørger for at vi samles i ikke faglig sammenheng. Julebordet i Communicate er spesielt. Vi setter av en helg. Ingen vet hvor vi drar. I personalhåndboka står det at pass er påkrevd.

Vi har juleverksted for alle ansatte m/familier. Og en gang i året drar familiene på høyfjellshotell. Her knyttes relasjoner mellom oss Communicatere. Store som små.

Hytta vår på Filefjell er perfekt for fjellturer i Jotunheimen og for å dyrke skiinteresser, både bortover og nedover. Leiligheten i Estepona er suveren hvis du vil ta med familien og venner for å slikke sol. Og i leiligheten i Oslo samles ansatte på kundeoppdrag i ukedagene. I helgene er den tilgjengelig for ansatte med familier.

Synes du alt dette er spennende? Vi i Communicate er alltid på jakt etter flere dyktige medarbeidere!

Klikk her for å søke jobb hos oss eller fyll ut skjema under