<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=115782&amp;fmt=gif">
Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

Karriere hos Communicate

 Hos oss blir du en del av et spisset miljø inn mot digital tjenesteplattform. Vi tilbyr kundene den beste fagkompetansen innen våre tjenester ved å tilrettelegge for utvikling hos medarbeiderne.

Dette venter deg i Communicate

Norges største merkevarer

Vi er svært stolte av å jobbe med noen av Norges mest anerkjente selskaper. Vi er opptatt av å skape langvarige og gode relasjoner med alle våre kunder.

 

Faglig sterkt fundament

Det er godt tilrettelagt for kompetanseheving hos våre ansatte. Det er viktig at våre konsulenter og medarbeidere har den opplæringen og utviklingen de trenger for å være best i sitt fag.

Sosiale arenaer

Regelmessig arrangeres det sosiale samlinger og fagkvelder i Communicate. Vi har årlig en tur til Storefjell hvor vi inviterer ansatte og deres familie eller samboer til en weekend fylt med hygge og moro.

Lokasjoner

Halden er vår kjerneplass, stedet hvor alt startet. Vi har også kontor på toppen av Helsfyr Panorama i Oslo, med utsikt over hele hovedstaden og kontor i Stavanger og Bergen.

Uformelt arbeidsmiljø

Vi er folkelige mennesker, med en uformell tone og et godt faglig fundament. Vi tror på at denne kombinasjonen av egenskaper gjør at kundene trives med å jobbe med oss.

Bonusprogrammer & goder

Vi tilbyr våre ansatte gode bonusprogrammer, konkurransedyktig lønn og ferieboliger til utleie. Vi har moderne kontorer og alle ansatte får selvsagt utstyret de trenger for å lykkes i jobben. 

Ledig stilling: Systemutvikler

Er du en utvikler med kompetanse i .Net og Azure og drømmer om å gjøre en forskjell?  

Les mer om stillingen

Kollegaer om Communicate

Thor Erik Skrøder i Communicate
Thor-Erik Skrøder
CEO

"Vi har eksistert siden 1996 fordi vi gir kundene verdi hver eneste dag. Det er de kloke hodene til våre folk som gir den verdien, som en del av en kultur vi mener er unik. Faglige utfordringer hos store kunder er det viktigste. Å ha det moro på jobb er heller ikke å forakte. Så krydrer vi det med sosiale aktiviteter vi mener er i verdensklasse."

Sharon Olsen
Sharon Olsen
Project Manager

"Jeg har jobbet i Communicate siden 2008. Jeg startet opp som utvikler av integrasjonsløsninger og trivdes godt  med det i mange år. De siste årene har jeg jobbet med prosjekt- og leveranseledelse og stortrives med det også. Jeg liker at Communicate i stor grad legger vekt på kursing og egenutvikling, og at man kan påvirke sin egen arbeidshverdag."

Thomas Breda
Thomas Breda
Consulting Director

"Jeg har jobbet i Communicate siden 2000 og har fått prøvd meg i flere roller; som konsulent og nå som leder for en av leveranseavdelingene. Et sterkt faglig miljø i kombinasjon med en kultur hvor vi ønsker å gjøre hverandre bedre, både som kollegaer og i vårt daglige arbeid hos den enkelte kunde, gir meg mange spennende og varierte oppgaver. I en tid hvor teknologi er driveren er fortsatt folka det viktigste for at jeg skal ha det bra på jobb!"

Kaya Masterød Karlsen
Kaya Masterød Karlsen
Developer

"Jeg startet som trainee i Communicate i august 2018, gjennom MSU programmet. Nå jobber jeg i kundeprosjekter som er med på å revolusjonere og digitalisere hverdagen til kundene våre, i et fantastisk miljø med dyktige og hyggelige kolleger. Communicate har sterk fokus på trivsel og faglig utvikling. Jeg har fått muligheten til å tilegne meg masse ny kunnskap, og bidra med det jeg allerede kan."

Eirik Alne
Eirik Alne
Senior Developer

"Jeg har jobbet i Communicate siden 2007 i en bransje der man normalt sett bytter jobb ganske ofte. Hele veien har jeg «blitt kastet ut på dypt vann» og fått prøve meg i utfordrende og varierte prosjekter. Da trenger en ikke jage nye arbeidsforhold. Arbeidsmiljøet er godt og inkluderende og selskapet har blant annet mentorer som er der for bistand om en har utfordringer i arbeidshverdagen eller ønsker hjelp til egen kompetanseutvikling."

DSC02465-min
DSC02891-min
DSC02808-min
DSC07373-min