Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss
RDU web lav 2

Inspirasjon for digitale hoder

Rask Digital Utvikling er en serie livesendinger hvor
vi deler erfaringer, kompetanse og inspirerende historier
om digitalisering og transformasjon. 

RDU_2021

Lidenskap for teknologi og innovasjon?
Da kommer du til å elske RDU.


Ikke bare et webinar

Vi dropper kjedelige presentasjoner og samler heller ekspertene på scenen til en felles fagsnakk. Dette skaper en mer dynamisk atmosfære under sendingen.

Tverrfaglig kompetanse

Fageksperter med ulike perspektiver  vil gi deg en mer sammensatt forståelse av temaet vi skal innom. Vi tror dette vil gi deg et større faglig utbytte.

Ta ordet hjemmefra

Har du et spørsmål eller innspill som fagpanelet bør diskutere? Det vil selvsagt være mulig å sende inn spørsmål og innspill underveis i sendingen.

graphics_Retail_1_1920x1080

Retail etter Covid-19

Koronapandemien skapte et umiddelbart taktskifte for markedets digitale modenhet og førte til tidenes vekst i e-handelen. Aktørene har blitt tvunget til å tenke utenfor boksen og innovere i et tempo som aldri før.

Men hva bør aktørene i handelsnæringen gjøre nå, for være best mulig rigget til dagen vi ikke lenger må forholde oss til 1-metersregelen? 

  Se opptak her → 

Innovasjon i byggenæringen

Digitalt veikart 2.0 slår fast at digitalisering er byggenæringens eneste mulighet til å forholde seg lønnsom og konkurransedyktig i fremtiden.

Hva må ledere gjøre for å gi virksomheten optimale forutsetninger til å utnytte de digitale mulighetene som vokser frem? 

  Se opptak her → 

graphics_byggebransje_1_1920x1080
Clean & Elegant
Fully Responsive

Relatert innhold

Eirik Friberg Ekrann Kantar

De viktigste forbrukertrendene

– Å være tidlig ute med innovasjoner vil skape en enda sterkere posisjon hos kundene, sier Eirik Friberg Ekrenn i Kantar.

  Les mer her →  

RDU mønster blogg

«RDU» kort forklart

«RDU» er skapt for digitale hoder på jakt etter inspirerende historier og erfaringer fra sentrale aktører som lykkes digitalt.

  Les mer her →  

Anett Andreassen blogg

Innovatørenes fellesnevnere

– Kultur vil spille en ekstremt stor rolle i byggenæringens arbeid med å digitalisere og innovere, mener Anett Andreassen i Statsbygg.

  Les mer her →