Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss
VAREHANDELPROMO_communicate_ONLINE_01_16x9_NO

Retail etter Covid-19

Hva må handelsnæringen gjøre for å tilpasse seg nye forbrukertrender og holde seg konkurransedyktige etter pandemien? Dette blir tema når vi samler noen av bransjens fremste eksperter til live paneldebatt 11. mai kl 10.00

Registrer deg her

De viktigste trendene og
de største mulighetene

Norske retailere har virkelig fått kjenne på betydningen av digital gjennomføringsevne etter at landet ble stengt ned i mars 2020. Koronapandemien skapte umiddelbart et taktskifte for markedets digitale modenhet og førte til tidenes vekst i e-handelen. 

Nå spør vi oss: Hvordan vil handelsnæringen utvikle seg videre når vi ikke lenger må forholde oss til sosiale restriksjoner? Dette blir tema i vår livesending 11. mai kl 10.00.

Fagpanelet skal diskutere de viktigste endringene som covid-19 har medført og hvilke utfordringer og muligheter som ligger foran norske retailere etter pandemien.

Registrer deg her

Julia Paulsen 1-1 2
Julia Paulsen
Direktør E-Commerce, Elkjøp
Tor Erik Aag 1-1
Tor Erik Aag
CCO, Oda (Kolonial.no)
Eirik Friberg Ekrann 2
Eirik Friberg Ekrann
Strategy Director, Kantar
Anders Bråten 1-1
Anders Bråten
Seniorarkitekt, Communicate

De viktigste forbrukertrendene

Våren 2020 ble spillereglene på markedet endret over natten. Men hvordan vil pandemien påvirke forbrukerne i et lengre perspektiv?

Ekspertenes tanker
om fremtiden

Handelsnæringen har blitt tvunget til å innovere i et tempo som aldri før. Hvordan forbereder aktørene seg til tiden etter 1-metersregelen?

Teknologien for innovasjon

Overgangen til en heldigital hverdag har vært enklere for noen enn andre. Hva kjennetegner virksomhetene som er rigget for raske endringer?

Relatert innhold:

Eirik Friberg Ekrann Kantar

De viktigste forbrukertrendene 

Hvilke spor vil Covid-19 etterlate i B2C og B2B-markedet? Eirik Friberg Ekrann fra Kantar gir deg svaret 11. mai.

  Les mer →  

Intersport kundehistorie

Styrket digital gjennomføringsevne

Å jobbe for å bli bedre hver eneste dag er DNA-et i sportsbransjen. Her kan du lese om hvordan Intersport rigget seg for kontinuerlig utvikling. 

  Les mer →  

Breda Blogg

Unngå at IT blir en flaskehals

Svært mange virksomheter opplever at deres gamle IT-systemer er en hemsko for digitalisering og innovasjon. Slik kan du løse problemet.

  Les mer →