Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

 

Vi gir deg plattformen, kunnskapen og metodene som benyttes av de beste.

All relevant informasjon tilgjengelig – når som helst og hvor som helst.

I over 20 år har vi hjulpet norske virksomheter med å få til mer med teknologi. Verden har endret seg radikalt siden Communicate ble grunnlagt, men vår visjon fra 1996 vil aldri miste sin kraft. Behovet for tilgang på riktig informasjon vokser kontinuerlig.

Det eneste som har endret seg er mengden informasjon vi kan få tak i og hvordan vi kan bruke den.

95 engasjerte personer

Og vi blir stadig flere

Digital tjenesteplattform

Vårt fagområde

Oslo, Halden, Stavanger

Hvor du finner oss

DSC07168
ArtikkelCommunicate2-min_web
DSC06623
DSC02242

Humør

Engasjement

Lagspill

Troverdighet

Verdiene våre.

Noen av våre kunder

Vi jobber med virksomheter i både privat og offentlig sektor, innenfor flere ulike bransjer. Klikk her hvis du ønsker å lære mer om hvordan vi hjelper våre kunder med å skape rask digital utvikling.

Rema 1000 logo svart hvit
elkjøp  logo svart hvit
bertel o steen logo svart hvit
bd logo svart hvit
obos logo svart hvit
nmd logo svart hvit
Prime-Cargo-logo
findus logo svart
nille logo svart hvit
Veidekke-logo
jotun logo  svart hvit
Møller
eramet logo svatt hvit
uloba logo svart hvit
kruse smith logo svart hvit2
norske skog logo svart hvit
Optimera logo svart hvit
Altera
Intersport
Kitron logo svart

Integrasjonsdagene


Hvert eneste år siden Communicate ble grunnlagt har vi arrangert Integrasjonsdagene. Denne konferansen er for deg som ønsker et dypdykk i det siste teknologien har å by på.

https://www.communicate.no/hubfs/ID19.mp4

Vår historie

Siden 1996 har vi jobbet med å tilgjengeliggjøre informasjon for våre kunder ved hjelp av teknologi og utvikling.

1996
Oppstarten 

1996 - 1999

Communicate etableres og blir pionerer innen moderne integrasjon og mellomvare med produktet AMTrix. Store norske selskaper tar tidlig i bruk vår teknologi og kompetanse. Integrasjonsdagene ser dagens lys med 30 deltakere
på Fredriksten Festning.

2000 communicate norge as
Microsoft Biztalk & eskalering

2000-2003

Norges første prosjekt med Microsoft BizTalk gjennomføres for Borregaard og samarbeidet med Microsoft skyter fart. Mobile enheter kommer på markedet og krever enda mer integrasjon. Vi etablerer SaaS tjeneste for integrasjon som en av de første i Norge og nytt kontor i Stavanger.

2004
Nye produkter og forretningsmodell

2004 - 2007

Flere av våre produkter ser dagens lys, og våre ICE-tjenester for forvaltning etableres. Forretningsmodellen vår endres fra lisensbasert til tjenestebasert, og Communicate må tenke nytt.

2008-1
Kjente kunder og vekst

2008 - 2012

Skybaserte systemer blir den nye normalen, Communicate har vokst seg til å bli en av de største partnere innen Microsoft BizTalk. Flere kjente og store selskaper ønsker å bli kunde av Communicate og vi ekspanderer kraftig.

2008 (1)
Nye partnerskap

2013 - 2016

Communicate vokser med flere ansatte og våre HELT verdier grunnlegges. Vi feirer 20 års jubileum i 2016 og inviterer daværende og tidligere ansatte. Integrasjonsdagene har 250 deltakere og hotellene i Halden fylles.

2017 (1) communicate norge
Veien videre

2017 - 2020

Digital tjenesteplattform har fått fotfeste i norsk næringsliv. Teknologi har aldri bydd på flere muligheter, og vi realiserer vår visjon om å tilgjengeliggjøre informasjon ´hvor som helst og når som helst´ hver eneste dag. Communicate familien består nå av snart 100 dyktige fagfolk i alle aldre.

Houman Mohebbi

Karriere i Communicate

Samtidig som digitaliseringen skyter fart hos våre kunder, har Communicate behov for flere kloke hoder. På bloggen vår forteller våre konsulenter om hvordan hverdagen er hos oss.

GÅ TIL BLOGGEN 

Det siste fra bloggen

Vi oppdaterer bloggen vår og sosiale medier jevnlig med nytt bransjeinnhold. Ta en titt og følg oss gjerne, for å få tips til hvordan din virksomhet kan få fart på digitaliseringen.