Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

 

«All relevant informasjon tilgjengelig -
når som helst og hvor som helst»
Vår visjon fra 90-tallet er i dag en realitet.

 

Etter snart 25 år...

Kan vi se tilbake på en stabil og sunn vekst.
Vi har klart oss gjennom omfattende teknologiske endringer og bevist at vi evner å tilpasse oss markedet. 

80

Ansatte & SuperHELTer

Over 100

Unike kunder

100

Digitale plattformer

I Communicate skal vi være superHELTer

HUMØR
ENGASJEMENT
LAGSPILL
TROVERDIGHET
Humør er viktig. Hos oss er det en uformell tone med mye latter og moro. Det tror vi også er smittsomt. Det skal være hyggelig å være hos oss.
Engasjement er noe våre medarbeidere er kjent for. Et godt arbeidsmiljø skapes av engasjerte, informerte ansatte og et faglig sterkt miljø. 
Vi har tung kompetanse på huset og er opptatt av å dele den på tvers av avdelingene. Vi jobber i team og hjelper hverandre å bli bedre.
Troverdighet er viktig for oss. Vi ønsker å være en rådgiver du kan stole på. Derfor legger vi stor vekt på faglig stolthet, ærlighet, lojalitet og proaktivitet. 


Noen av våre kunder

Vi har opparbeidet erfaring innen sektorer for produksjon, bank & forsikring, logistikk, olje & energi, varehandel og en rekke offentlige sektorer.

Rema 1000 logo svart hvit
elkjøp  logo svart hvit
bertel o steen logo svart hvit
bd logo svart hvit
Prime-Cargo-RGB_bw-1
obos logo svart hvit
findus logo svart
nmd logo svart hvit
jotun logo  svart hvit
HelseSørØst
Skjermbilde 2019-05-20 kl. 21.45.59
kruse smith logo svart hvit2
eramet logo svatt hvit
nille logo svart hvit
norske skog logo svart hvit
uloba logo svart hvit
Optimera logo svart hvit
Kitron logo svart
gresvig logo svart hvit
forsvarsbygg logo svart

Vår historie

Siden 1996 har vi jobbet med å tilgjengeliggjøre informasjon for våre kunder ved hjelp av teknologi og utvikling.

1996
Oppstarten 

1996 - 1999

Communicate etableres og blir pionerer innen moderne integrasjon og mellomvare med produktet AMTrix. Store norske selskaper tar tidlig i bruk vår teknologi og kompetanse. Integrasjonsdagene ser dagens lys med 30 deltakere
på Fredriksten Festning.

2000 communicate norge as
Microsoft Biztalk & eskalering

2000-2003

Norges første prosjekt med Microsoft BizTalk gjennomføres for Borregaard og samarbeidet med Microsoft skyter fart. Mobile enheter kommer på markedet og krever enda mer integrasjon. Vi etablerer SaaS tjeneste for integrasjon som en av de første i Norge og nytt kontor i Stavanger.

2004
Nye produkter og forretningsmodell

2004 - 2007

Flere av våre produkter ser dagens lys, og våre ICE-tjenester for forvaltning etableres. Forretningsmodellen vår endres fra lisensbasert til tjenestebasert, og Communicate må tenke nytt.

2008-1
Kjente kunder og vekst

2008 - 2012

Skybaserte systemer blir den nye normalen, Communicate har vokst seg til å bli en av de største partnere innen Microsoft BizTalk. Flere kjente og store selskaper ønsker å bli kunde av Communicate og vi ekspanderer kraftig.

2008 (1)
Nye partnerskap

2013 - 2016

Communicate vokser med flere ansatte og våre HELT verdier grunnlegges. Vi feirer 20 års jubileum i 2016 og inviterer daværende og tidligere ansatte. Integrasjonsdagene har 250 deltakere og hotellene i Halden fylles.

2017 (1) communicate norge
Veien videre

2017 - 2020

Digital tjenesteplattform har fått fotfeste i norsk næringsliv. Teknologi har aldri bydd på flere muligheter, og vi realiserer vår visjon om å tilgjengeliggjøre informasjon ´hvor som helst og når som helst´ hver eneste dag. Communicate familien består av over 80 dyktige fagfolk i alle aldre.

Communicate Norge på Helsfyr

Har du lyst til å treffe oss?

Vi har kontorer i Oslo, Halden og Stavanger. Du er hjertelig velkommen til oss på en kaffe og en prat om tjenesteplattformer, digitalisering og teknologi. 

Kontakt oss

Siste nytt fra Communicate

Hver eneste uke oppdaterer vi bedriftsbloggen og sosiale medier med nytt bransjeinnhold. Vi håper du tar deg en titt og kanskje også følger oss.