lukk Lukk søk

Partnerne

Featured Image

Microsoft

Microsoft er verdens største programvareselskap. Deres mantra er rask utviklingstakt kombinert med høy funksjonalitet, uovertruffen brukervennlighet og fornuftige priser. Analytikere regner Microsoft som en av verdens ledende integrasjons-plattformer med teknologier både On-premise og i Azure.

Communicate har vært partner av Microsoft siden 2000. Vi var først her til lands med å levere tjenester på BizTalk-plattform. Det har gitt oss et forsprang som kundene nyter godt av når vi nå sammen er på vei ut i skyen. Communicate var første integrasjonsekspert til å bli Microsoft Gold Partner tidlig på 2000-tallet. Tilsvarende var vi først i mål, da Microsoft åpnet for spesialistsertifisering som Application Integration Gold Partner i 2011.

Dessuten har Communicate en verdensrekord. Ingen andre Microsoft Partnere har utviklet hele tre programvarer for å effektivisere BizTalk Server. Sist men ikke minst kan vi tilby en komplett tjenestemeny rettet mot Microsoft integrasjonsteknologi.

Omada

Siden 2000 har Omada fokusert på å bruke identitet for å skape målbar forretningsverdi. Omadas identitetsplattform forbedrer sikkerheten, effektiviteten, kostnadskontrollen og regelverksoverensstemmelsen i enhver virksomhet. Identitet kan akselerere digitale transformasjoner, jevn M & A-integrasjon, og muliggjøre gode relasjoner med leverandører og kunder. Få teknologier har potensial til å påvirke så mye. Tro på denne viktige identitetsrollen forener deres organisasjon, bygger innovasjon og styrker samarbeidet med partnere. De står bak mange av de beste praksisene som er i bruk i dag og er lidenskapelig opptatt av å utvikle identitetshåndtering videre.

«DO MORE WITH IDENTITY»

Vil du lære mer om hvordan vi jobber med våre partnere?

Kontakt oss