lukk Lukk søk

Partnerne

Featured Image

Microsoft og Red Hat samarbeider om å utvikle markedets mest innovative og fremtidsrettede teknologier… Det skaper den nødvendige trygghet for at den teknologien våre kunder bygger sin digitale plattform på er bærekraftig. De leverer teknologien – vi gjennomfører leveransene.

Microsoft

Microsoft er verdens største programvareselskap. Deres mantra er rask utviklingstakt kombinert med høy funksjonalitet, uovertruffen brukervennlighet og fornuftige priser. Analytikere regner Microsoft som en av verdens ledende integrasjons-plattformer med teknologier både On-premise og i Azure.

Communicate har vært partner av Microsoft siden 2000. Vi var først her til lands med å levere tjenester på BizTalk-plattform. Det har gitt oss et forsprang som kundene nyter godt av når vi nå sammen er på vei ut i skyen. Communicate var første integrasjonsekspert til å bli Microsoft Gold Partner tidlig på 2000-tallet. Tilsvarende var vi først i mål, da Microsoft åpnet for spesialistsertifisering som Application Integration Gold Partner i 2011.

Dessuten har Communicate en verdensrekord. Ingen andre Microsoft Partnere har utviklet hele tre programvarer for å effektivisere BizTalk Server. Sist men ikke minst kan vi tilby en komplett tjenestemeny rettet mot Microsoft integrasjonsteknologi.

Red Hat

Red Hat er en verdensledende leverandør av open source løsninger. De bistår mer enn 90% av Fortune 500 selskaper med å løse forretningsmessige utfordringer, samordne deres IT- og forretningsstrategier og forberede de for vår teknologiske framtid.

Red Hat tilbyr sikre løsninger gjennom en åpen forretningsmodell, samt en rimelig og forutsigbar abonnementsmodell.

Communicates partnerskap med Red Hat ble etablert våren 2016. Partnerskapet var en naturlig utvikling for Communicate av flere årsaker. For det første ser vi nytten av og behovet for å tilby våre kunder integrasjonstjenester på veletablerte og nyskapende «open source» løsninger. Samtidig ser vi at det er viktig å kunne tilby kommersielt supporterte varianter av open source distribusjoner som f.eks Apace Camel i form av Jboss Fuse. Red Hats velprøvde Plattform as a Service (Open Shift) med tilhørende administrasjonsløsninger, er et ytterligere tungtveiende argument for partnerskapet. Vi mener muligheten denne teknologien gir til å håndtere private plattformer både on-premise og i skyen, vil bli viktig for våre kunder i de neste årene.

Kontakt oss