lukk Lukk søk

Rask digital utvikling

Evnen til å jobbe hurtig og være smidig til raske endringer i markedet, er kritiske forutsetninger for overlevelse og lønnsom vekst i det digitale skillet. Spørsmål mange stiller seg er:

  • Hvordan kan vi øke hastigheten på lansering av nye tjenester?
  • Hvordan kan vi jobbe smartere og raskere?
  • Hvordan kan vi kapitalisere på forretningsmuligheter som plutselig oppstår?

En kilde til å finne svar på dette er å studere bedrifter som har kommet langt i sin digitale utvikling. En klar fellesnevner for disse selskapene er at de evner å utnytte transformative teknologier som Cloud, Mobile, API, IoT og AI, gjennom bruk av moderne arkitekturprinsipper og en digital plattform.

Det er vår overbevisning at skal man lykkes med å bygge en slik arkitektur og plattform, er kompetanse på integrasjon helt avgjørende. Dette støttes av blant annet Gartner som under åpningsforedraget på Symposium IT Expo 2017, spår at integrasjon vil stå for så mye som 60% av tid og investeringer i å bygge digitale plattformer.

Communicate er en spesialist på integrasjon og har gjennom en årrekke hjulpet digitalt ledende selskaper designe og implementere arkitekturen, plattformen og tjenestene som har vært en kritisk forutsetning for deres suksess.

Denne opparbeidede kompetansen gjør oss unike og i stand til å levere på vårt verdiløfte: Rask digital utvikling.

Totalansvar

Gjennom et helhetlig program tar Communicate et totalansvar for dine leveranser. Samtidig er vi din partner for å oppnå Rask digital utvikling. Tjenestene og leveransene er basert på beste praksis metoder og praktisk erfaring fra et hundretalls prosjekter gjennom de siste 20 årene.


Hvordan vi leverer

Communicate sin leveranse består av:

Les mer om våre tjenesteområder her

Kontakt oss