lukk Lukk søk

Selskapet

Featured Image

Helt siden starten i 1996 har vi vært dedikert våre kunder. Dagens 70 medarbeidere har i sitt DNA at vi skal gå den ekstra milen for at våre kunder skal være fornøyd. Det betyr å levere mer enn det som er forventet.

Vi har en genuin tro på at dette er årsaken til suksessen, og det fokuset skal vi aldri miste. En formidabel vekst til over 100 MNOK i omsetning tror vi ikke er et resultat av å fokusere på oss selv, våre tjenester og våre produkter. Det er et resultat av å forstå våre kunders behov.

Våre kunder er blant Norges 500 største virksomheter. De er i alle bransjer, i privat og offentlig sektor og over hele landet. Vi sørger for lokal support fra kontorene i Oslo, Halden, Stavanger og Bergen.

Vi har jobbet med integrasjon – selve bindevevet innen digitalisering – siden 1996 og er Norges største ekspert innen området. Forskjellen fra den gang er at teknologien nå gir uendelig flere muligheter. Og hastigheten på utviklingen er enorm. I dag leverer vi tjenester for å gi kundene forretningsnytte i en ny digital verden. Plattform, strategisk rådgivning, arkitektur, integrasjonsutvikling og skytjenester er stikkord.

Kontakt oss