Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss
communicate_construction_landing_3350x1050

Rask digital utvikling for bygg & anlegg

Fjern tidstyvene på byggeplassen

Undersøkelser fra byggeplassen viser at håndverkere kunne gjort mye mer, hvis de fikk konsentrere seg om jobben sin. Mange faktorer bremser verdiskapingen i byggeprosjekter, og dermed også lønnsomheten. Med rett teknologi kan du ta opp kampen mot tidstyvene, og gjøre veien fra anbudsprosessen til overlevering raskere, smidigere og grønnere.

Skap nye arbeidsverktøy til byggeplassen

Finnes det en raskere og smidigere vei fra "ukjent" til "kjent", og fra "kjent" til "utført" i byggeprosessen? Dette spørsmålet var utgangspunktet for iPG, et arbeidsverktøy som har hjulpet Kruse Smith med å øke effektiviteten på byggeplassen med flere hakk.

    

Digitalisering i krusesmith med ipg og ipu

Større hastighet i prosjektutvikling

Kruse Smith har ikke bare effektivisert prosessene på byggeplassen. De har også utviklet iPU – et verktøy som gjør det mulig å utvikle nye byggeprosjekter raskere og på en bedre måte enn tidligere. Les mer om deres innovative løsninger her. 

Image 5

Slik får du mer ut av digitale hjelpemidler

Ofte opplever sluttbrukere at nye, digitale hjelpemidler ikke gir den verdien som ble lovet. I denne artikkelen gir Kjetil Abrahamsen, strategisk rådgiver i Communicate, 10 tips for hvordan du sikrer at håndverkerne får noe ut av nettbrettene på byggeplassen.

Image 6

Rask digital utvikling med tjenesteplattform

Sliter dere med å hente ut store verder ut av moderne teknologi? En viktig forutsetning for å lykkes med dette, er å fjerne siloene fra virksomhetens IT-arkitektur og frigjøre data. Les mer om hvorfor du bør investere i en digial tjenesteplattform her.

Vi hjelper deg med å være foran i feltet

Hver måned tar vi pulsen på trendene i teknologimarkedet. Rett i mailboksen din sender vi relevante saker om hva som skjer og løfter frem de mest viktige sakene fra nyhetsbildet, så du alltid er oppdatert på den siste og beste teknologien. 

Vi oppdaterer deg på bransjenyheter!