Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss
Skyteknologi illustrasjon

Våre tjenester og produkter

Utviklet for at din virksomhet skal få fart og lykkes med digitaliseringen, bli mer integrert, arbeide mer effektivt og legge til nye funksjoner for kunder og ansatte kontinuerlig.

Tjenester

Tjenesteplattform og integrasjon

Med en digital tjenesteplattform vil hele virksomheten kunne jobbe integrert. Plattformen frigjør informasjon og data, og gir deg dyp innsikt om kunder og prosesser.

Tilgangs- og identitetsstyring

Med moderne tilgangs- og identitetsstyring får du kontroll på ansatte, kunder, samarbeidspartnere og viktig data. Teknologien sikrer deg også mot potensielle trusler og angrep.

Kundeservice og forvaltning

Vårt serviceteam bistår med monitorering av tjenester, feilhåndtering og forvaltning, så du kan fokusere 100% på å dra virksomheten fremover og realisere strategiske mål.

Strategi og rådgivning

En god digital strategi er avgjørende for at du skal skape Rask Digital Utvikling. Våre rådgivere har kompetansen som kreves for at tiltakene som gjøres gir rask verdi til kunder og ansatte.

AI, maskinlæring og automatisering

Ny teknologi kan gi deg bedre struktur på egne data, lar deg identifisere flaskehalser som gjør arbeidet mindre effektivt og automatisere unødvendig arbeid.

Analyse og innsikt

Tilgang på data og analyse er en forutsetning for å lykkes med digitalisering av virksomheten. I Communicate tror vi på tilgjengeliggjøring av data gjennom en API-basert arkitektur og plattform.

Produkter

Archeo


I en verden som blir mer digital for hver dag, blir det stadig mer krevende å ha god kontroll. Archeo er laget for at du enkelt skal kunne finne tilbake til sendte meldinger og lokalisere feil.

ConnXio


Vi har brukt all vår erfaring og kompetanse til å bygge en tjeneste som vil gjør det mulig å øke hastigheten på den digitale utviklingen. Lær mer om ConnXio og standardisert integrasjon.

WebTerminal


Web Terminal gir full oversikt over leveranser, varebeholdning og lokasjoner. Systemet er designet for tredjepartslogistikk og lar deg enkelt koble til nye varehus, uten behov for å installere software.

MTM


Message Tracking Monitor gir komplett logg over alle meldinger med oversikt over meldingsstatus. Finn raskt igjen meldinger takket være fritekstsøk og et moderne, brukervennlig grensesnitt.

DSC02891-min

E-bok: Forretningsutvikling for nye tider og nye kundebehov

Last ned E-boken som gir deg innsikt og strategiske råd for forretningsutvikling i digital endring.

Rask digital utvikling

Lær mer om hvordan vi jobber for å skape Rask Digital Utvikling

DSC07077

Forretningsverdier ved Rask Digital Utvikling

Evnen til å dele data på tvers i organisasjonen har mange,  store fordeler for et selskap. 

Les Mer →

3 markedskrefter ledere må følge med på i 2020

At det vil komme nye, store endringer er hevet over enhver tvil. Men hva er det som skaper dem?

Les mer →
shutterstock_1158768505

Lei buzzord? Her får du 10 digitaliserings-tips

Det finnes nok av fallgruver rundt IT-prosjekter. Slik sørger du for å komme du skikkelig i gang.

Les mer →