Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

Fra BizTalk til Azure

Behovene til din virksomhet avgjør hvilke grep som er best for deres BizTalk. I Communicate har vi noen av Norges fremste eksperter på feltet, som er klare for å hjelpe deg med å ta gode valg.

BOOK WORKSHOP

 

COMMUNICATE_Biztalk_LOGO_OUTRO_V04_NO

 

Hastighet er nøkkelen 

BizTalk er en robust og stabil integrasjonsplattform, som har gitt stor verdi til virksomheter i lang tid. Utfordringen med BizTalk-teknologien er at den ikke oppfyller kravene til fleksibilitet og hastighet som stilles i dagens marked.

For de aller fleste vil det lønne seg å migrere til Azure, enten helt eller delvis. Dette vil gi bedre forutsetninger for å holde følge i det digitale kappløpet, hvor evnen til å snu seg raskt er elementær.

  Lær mer om Rask Digital Utvikling →  

Sveein 6-5

  Hvorfor migrere til Azure?  

 

Teknologi bygget for fart

Forretning krever raskere endringer og tjenester som er API-baserte. Dette er ikke mulig med BizTalk, siden plattformen ikke er API-basert. Med Microsoft Azure får du tilgang på teknologien som er bygget for både kvalitet og hastighet.

Smidigere drift, forvaltning og utvikling

Azure krever ikke spesialkompetanse på samme måte som BizTalk. Dette gir et større mulighetsrom for å gjennomføre de gode ideene. I Azure vil også løsningene bli mindre krevende å drifte og forvalte.

Kostnadsbesparende forretningsmodell

Med Microsoft Azure vil du spare virksomheten for dyre lisensutgifter og kun betale for det du faktisk bruker. Dette kan på sikt gi besparelser på flere millioner kroner.

Rask digital utvikling

I en verden hvor endringene stadig kommer hyppigere, må virksomheter ha evnen til å innovere og ta nye tjenester raskt til markedet. Med Azure-teknologien blir  din virksomhet klar til å følge den digitale utviklingen.

BOOK WORKSHOP

COMMUNICATE_Biztalk_V01.00_15_09_19.Still002

 

Når du er klar for å sette i gang

Risiko, kostnader, omfang og tilgang på kompetanse er faktorer som påvirker hvordan overgangen til skyen bør gjennomføres.

Her deler konsulentdirektør i Communicate, Thomas Breda, noen anbefalinger og erfaringer med deg som ønsker å sette i gang.

  Les mer her →  

 

Communicate_Tjenesteplatform_Master03_H-264

 

Et skritt mot digital tjenesteplattform

I en verden hvor endringene stadig kommer hyppigere, kan teknisk gjeld skape dramatiske konsekvenser. En digital tjenesteplattform vil være ditt viktigste verktøy for å møte fremtidens krav til fleksiblitet og hastighet. 

 Les mer →