Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

ConnXio 

I over 20 år har vi hjulpet norske virksomheter med å få til mer med teknologi, gjennom integrasjon. Vi har brukt all vår erfaring og kompetanse til å bygge en tjeneste, som gjør det mulig å øke hastigheten på den digitale utviklingen.

Last ned whitepaper

 

HubSpot Video

 

Standardisert integrasjon

Behovet for å jobbe raskere øker i takt med det digitale kappløpet. I ConnXio har vi gjort store deler av integrasjonsarbeidet på forhånd, så du kan iverksette og realisere digitale initiativer på kortere tid.

 Kom i gang → 

ConnXioiconAsset 3
Ide til marked skygge

Teknologi skal være en fordel

Ved å strømlinjeforme dine integrasjoner vil digitaliseringen skyte fart. Med ConnXio vil du kutte tiden mellom idé og marked, og få en ny fordel i kampen om kundene: Evnen til å gjennomføre.

Slik fungerer ConnXio:

 

Kom raskt i gang 

Standardisering har mange fordeler. Med ConnXio kan du raskt endre måten dere jobber på, og dra større nytte av den beste teknologien.

Automatiserte prosesser

Koble sammen systemer og tjenester via forhåndsdefinerte adaptere og konnektorer. Koblinger gjøres gjennom konfigurasjon og krever null kode.

Samme kraft, mindre kode

Med ConnXio reduseres behovet for å investere i omfattende kodearbeid, så lav tilgang på den riktige kompetansen blir et problem som tilhører fortiden.

Egen webportal for integrasjoner

Tjenesten gir deg tilgang til en webportal, hvor integrasjoner kan konfigureres raskt og enkelt.

Kontinuerlig utvikling og vedlikehold

Videreutvikling, ny funksjonalitet, overvåkning og vedlikehold er inkludert i tjenesten.

Sporing av integrasjoner*

Gjennom sporingstjenesten Archeo* vil du få full kontroll på virksomhetens integrasjoner og data. Les mer her.

connxio 1Asset 2

 

En mindre kompleks hverdag

Monolitter erstattes av skyteknologi, hybrid tankegang og mikrotjenester. Det betyr at integrasjoner stadig vil spille en viktigere rolle i en vellykket digital strategi.

Med ConnXio blir det enklere å løsrive virksomheten fra tunge kjernesystemer, øke endringstakten og rydde opp i kompleks IT-arkitektur.

 Start her → 

 

HubSpot Video

 

En av mange byggeklosser

ConnXio er bygget for at din virksomhet skal komme opp i fart. Tjenesten er en av mange byggeklosser vi bruker for å skape digitale tjenesteplattformer.

 Les mer →