Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

I en digital verden, er data vår viktigste eiendel

Data er nøkkelen til modernisering, innovasjon, automatisering og analyse. Derfor har vi utviklet MDC.

Kontakt oss

 

HubSpot Video

 

 

Frigjør dine data

Rigide kjernesystemer, kompleks arkitektur og trege prosesser gjør det vanskelig å få tak i data. Det hemmer den digitale utviklingen og gjør det vanskelig å gjennomføre de gode ideene.

Ved å skape et datalager på toppen av kjernesystemene, vil MDC raskt gi deg bedre tilgang og kvalitet på data, og samtidig redusere behovet for tunge integrasjoner.

LAST NED WHITEPAPER

MDC icon
Kuber3

Digitalisering handler om gjennomføringsevne

Å frigjøre data fra kjernesystemene gir store strategiske og operasjonelle verdier. MDC gjør utilgjengelig data til verdifulle byggeklosser, som raskt og enkelt kan settes sammen. Det gir deg friheten til å skape nye tjenester og effektivisere prosesser i en helt annen hastighet enn tidligere.

Slik fungerer MDC:

 

Umiddelbar verdi

Vi har brukt vår unike kompetanse og erfaring til å utvikle en akselerator, som gjør det mulig å tilgjengeliggjøre data fra kjernesystemer på svært kort tid og til lav kostnad.

Transformerer data

MDC henter data fra ulike kilder og skaper en felles modell i et robust datalager, som tilgjengeliggjøres for interne og eksterne konsumenter.

Høy datakvalitet

Ufullstendige og upålitelige data koster norske virksomheter millioner av kroner årlig. Med MDC slipper du å bekymre deg for duplikater og om din data er til å stole på.

Mer ytelse

MDC avlaster forretningskritiske systemer, ved å redusere behovet for tunge integrasjoner. Det gir bedre ytelse og større fleksibilitet i utviklingsarbeidet.

Alltid nok kapasitet

MDC er bygget i Microsoft Azure og skalerer i takt med behovet virksomheten har i sanntid. Dermed slipper man å betale for unødvendig kapasitet når behovet ikke er der, og man er klar for å håndtere de høye toppene.

Reduserer risiko

Systemutskiftninger, oppdateringer og migrering er omfattende og medfører ofte stor risiko. MDC sørger for at du har uberørt oppetid på dine andre systemer, så virksomhetens daglige drift kan fortsette som før. 

Thor Olav Sørnmo

En «snarvei» til digital innovasjon og moderne data management

Brukere setter store krav til fleksibilitet, hastighet og opplevelse. Den digitale utviklingen har kommet så langt at trege prosesser, kompliserte løsninger og nedetid ikke lenger aksepteres.

Med MDC vil dine data ligge trygt lagret i skyen og alltid være tilgjengelig for interne og eksterne konsumenter, selv når virksomhetens kjernesystemer rammes av kritiske feil.

 Les mer → 

 

HubSpot Video

 

En av mange byggeklosser

MDC er bygget for at din virksomhet skal komme opp i fart. Tjenesten er en av mange byggeklosser vi bruker for å skape digitale tjenesteplattformer.