Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

Det har aldri vært
viktigere å tenke digitalt

Koronakrisen setter forretningsmodeller på prøve og tvinger alle til å tenke nytt. Er du lei av å sitte stille i båten og vente? Våre rådgivere er klare for å hjelpe deg i gang med din digitale reise.

BOOK WORKSHOP

 

COMMUNICATE_Radgivningskampanje_Film2_V02_NO

 

Gratis rådgivningspakke

Krisen har vist at gjennomføringsevne og tilpasningsdyktighet er alfa og omega i en digital verden. Mangel på riktig teknologi har for mange gjort det vanskelig å omstille seg til den nye virkeligheten. 

Mange virksomheter har et stort behov for mer kompetanse, men dagens situasjon gjør det vanskelig å få gjennomslag for større initiativer.

Vi i Communicate ønsker å bidra til at det likevel skal være mulig å komme i gang, og har skreddersydd en uforpliktende rådgivningspakke som umiddelbart vil skape verdi for virksomheten. Dette kan foregå enten virtuelt eller fysisk – valget er ditt. 

Espen 6-5 format

  Dette får du:  

 

Gratis workshop

Rådgivningsløpet starter med en workshop med våre konsulenter og rådgivere. Målet er å kartlegge de største barrierene i deres virksomhets IT-plattform.

Råd om veien videre

Videre vil vi identifisere områder og løsninger hvor dere raskt kan få utnyttet verdien i eksisterende data, og få råd om hvilke grep som er riktig for dere. 

Et steg nærmere tjenesteplattform

Å bygge en fullverdig tjenesteplattform er et omfattende løp. Her vil vi fokusere på de små stegene som understøtter virksomhetens strategi og gir verdi raskt, men også tar deg nærmere plattformtankegangen.

Rask digital utvikling

Vårt ønske er å hjelpe dere med å bruke teknologi til å bli mer konkurransedyktige. I en verden hvor endringene stadig kommer hyppigere, innebærer det evnen til å gjennomføre de gode ideene og tilpasse seg den ny virkeligheten.

BOOK WORKSHOP

Hvorfor starte nå?

Alt kommer ikke til å bli som det var. Over natta har kunder og ansatte blitt mer digitale. Det medfører endret atferd, nye behov og større krav til tjenester.

Ved å ta de riktige grepene nå, vil din virksomheten raskere kunne tilpasse seg den nye virkeligheten og endringene som kommer i fremtiden.

  Se videoen for å lære mer  

 

Communicate_Tjenesteplatform_Master03_H-264

 

Et skritt mot digital tjenesteplattform

I en verden hvor endringene stadig kommer hyppigere, kan teknisk gjeld skape dramatiske konsekvenser. En digital tjenesteplattform vil være ditt viktigste verktøy for å møte fremtidens krav til fleksiblitet og hastighet. 

 Les mer →