Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

Få mer ut av digitaliseringen

Hos oss finner du landets sterkeste fagmiljø innenfor Azure-teknologi og digital tjenesteplattform. Våre konsulenter har unik kompetanse og kjenner metodene som sikrer kunden optimal verdi.

Kontakt oss

 

1V8A0010 (1)

 

 Vi kan hjelpe deg med: 

Digital tjenesteplattform

Integrasjon

Data Management

API Management

Arkitektur

Skymigrering

Analytics

Hos oss handler
det om fart.

Kundens forutsetninger og strategiske mål varierer i stor grad mellom ulike prosjekter, men en fellesnevner for alle virksomheter er at de har behov for å øke hastigheten. Vår kompetanse og erfaring med nye og eldre teknologier, sikrer at vi raskt kan hjelpe kundene våre med å ta steget til en moderne IT-hverdag og skape rask digital utvikling.

Kontakt oss

MDC icon

MDC gjør det lett å øke hastigheten

I Communicate er vi lidenskapelig opptatt av kvalitet og hastighet. Derfor har vi utviklet MDC; en akselerator som raskt gir bedre tilgang og kvalitet på data. MDC reduserer behovet for tunge integrasjoner, gjør det mulig for utviklere å jobbe med høyere tempo og styrker deres evne til å gjennomføre.

  Les mer →  

COMMUNICATE_Biztalk_V01.00_15_09_19.Still002

Dette bør du gjøre med BizTalk

Det er ikke tilfeldig at Microsoft og andre teknologi-giganter satser tungt på skyteknologi. Azure-tjenestene er bygget på andre premisser enn BizTalk-teknologien og er utviklet for å håndtere kravene som forretning stiller til IT i dagens marked.

Vår konsulentdirektør, Thomas Breda, deler her noen tips og erfaringer med deg som ønsker å starte migreringen.

  Les mer her →